În sfârșit! FC Botoșani a reușit să-și ia atacant: Hadnagy vine să dea goluri pentru promovare

În sfârșit! FC Botoșani a reușit să-și ia atacant:** Hadnagy vine să dea goluri pentru promovare

 După mai bine de o lună de negocieri, atacantul Attila Hadnagy a acceptat oferta clubului FC Botoșani, iar de luni va veni la pregătire sub comanda lui Cristi Popovici.

Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani spune că Hadnagy a semnat un contract până în vară, cu posibilitatea de prelungire, dacă roș-alb-albaștrii reușesc promovarea în prima ligă.

„Ne-am înțeles până la urmă cu Hadnagy. El și-a reziliat contractul cu FC Brașov și a acceptat să vină la Botoșani. Este un jucător pe care l-am dorit. Am mai avut discuții și cu alți atacanți, dar important este că am reușit să-l aducepe pe Hadnagy. Este un jucător cu experiență și sper să se integreze cât mai repede și să ajute echipa în returul campionatului. Acesta este ultimul transfer pe care îl vom face pentru returul campionatului. Am mai avut discuții și cu un jucător chilian, dar nu ne putem baza pe acesta. În cazul jucătorilor străini durează destul de mult formalitățile care trebuie făcute și în plus ei au nevoie de o perioadă de adaptare. Dacă va veni, ne vom baza pe el din sezonul următor”, a spus Cornel Șfaițer.

Attila Hadnagy va veni mâine în Botoșani otoșurmând ca de luni să se pregătească alături de roș-alb-albaștrii. Lotul echipei FC Bani va pleca marți la Oradea unde va susține cinci-șase meciuri amicale.

Sursa: Bt online

Pe aceeași temă