Ignea a semnat cu Pandurii: „Regret despărțirea de UTA, dar e șansa mea să confirm și în Liga 1″

03 Jun. 2012, 04:25 Bursa transferurilor
Ignea a semnat cu Pandurii:** „Regret despărțirea de UTA, dar e șansa mea să confirm și în Liga 1

În iarnă, Alin Ignea anunța că s-a înțeles cu conducerea „Bătrânei Doamne” pentru prelungirea contractului până în 2014, numai că semnătura nu a mai venit și utistul a dat curs unei alte oferte. După ce l-au trimis pe Mihai Pintilii la Steaua, „oficialii” Pandurilor Târgu Jiu au cules referințe despre tânărul mijlocaș al UTA-ei și i-au pus în față un contract de nerefuzat.

„În această dimineață, am semnat pe patru ani cu Pandurii. Domnul Grigoraș a discutat cu aproape toți foștii mei antrenori și a crezut că merit să fac pasul spre Liga 1. Nu mă deranjează comparația cu Pintilii, doar că eu sunt eu și el e el. Pe undeva, mi-ar plăcea să am parcursul său în carieră, dar deocamdată trebuie să confirm și în prima ligă”, ne-a mărturisit fotbalistul.

Din informațiie noastre, în ultimele zile, conducătorii UTA-ei și chiar antrenorul Adrian Falub au încercat să-l întoarcă din drum pe fostul sebișean, punându-i sub nas noul contract de joc, însă totul a fost tardiv. „Când m-am înțeles verbal cu Gio pentru prelungirea contractului credeam că o să rămân mult și bine la UTA, să promovez și eventual să joc în Liga 1 cu ea. Dar, semnătura nu a mai venit, iar acum a trebuit să profit de șansa primită. Regret despărțirea de UTA, mai ales de colegi și suporteri, dar sper să mă înțeleagă și să mă aprecieze în continuare. Le doresc tuturor să pună umărul la visul arădenilor, promovarea și să ne întâlnim cât de curând în prima ligă”, a mai spus Ignea.

Mijlocașul defensiv, care odată cu revenirea lui Chindriș pe gazon a evoluat mai sus în lina mediană, a reușit trei goluri în actuala stagiune pentru UTA, toate din faze fixe: două lovituri libere și un penalty.

Sursa: Sport Arad

Foto: Viorel MUSCĂ‚

03 Jun. 2012, 04:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă