Iftime îl vrea pe Andrei Cristea la FC Botoșani: „Decât la o echipă care se duce la retrogradare, mai bine la una la promovare”

Iftime îl vrea pe Andrei Cristea la FC Botoșani:**

 Conducerea clubului FC Botoșani negociază în prezent cu mai mulți jucători din primul eșalon al fotbalului românesc și inclusiv cu unii fotbaliști din străinătate. Printre jucătorii doriți de conducerea clubului FC Botoșani este și dinamovistul Andrei Cristea.

Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani spune că își dorește în primul rând un atacant foarte cunoscut astfel încât să vină cât mai mulți spectatori la stadion. În afara fotbaliștilor din liga I, FC Botoșani mai are variante de a aduce atacanți africani.

„Cornel Șfaițer cu Doru Popa și Petrică Parfenov se ocupă de aducerea unui atacant. Doru Popa îmi propune acum un african. Vreau un atacant cu nume. Poate fi și un pic de marketing. Eu la un moment dat am spus de Andrei Cristea, de la Dinamo. Dacă e dinamovist (n.r. Cornel Șfaițer), să-l aducă la Botoșani pe Andrei Cristea. Decât la o echipă care se duce la retrogradare, mai bine la una la promovare. E greu de găsit pentru că ăștia care au nume, când le spui de Botoșani, îi cam zgârie la ureche”, a spus Valeriu Iftime.

Oficialii botoșăneni sunt convinși că reuși să transfere cel puțin un atacant care a evoluat în primul eșalon, chiar dacă până acum Attila Hadnagy de la FC Brașov și Sergiu Buș de la CFR Cluj, au refuzat să vină la FC Botoșani.

„Vom găsi un atacant bun. Pe de altă parte și Boghian, și Cârjan, și Vraciu, știu ce au de făcut. Dacă nu găsim altul, e treaba lui Popovici să dăm goluri cu ăștia. Eu sunt convins că vom găsi”, a mai afirmat finanțatorul echipei FC Botoșani pentru Bt online.

Pe aceeași temă