Hagi a pus ochii pe primii doi jucători pe care îi vrea la Viitorul, Bicfalvi nu vine

03 Jun. 2012, 11:40 Bursa transferurilor
Hagi a pus ochii pe primii doi jucători pe care îi vrea la Viitorul, Bicfalvi nu vine

Viitorul Constanța a promovat în Liga 1 după ce a învins pe Săgeata Năvodari cu 2-0, în ultima etapă a Ligii a 2-a. Pentru a face față granzilor din Liga 1, Gică Hagi vrea să transfere mai mulți jucători, iar primii pe listă sunt Florin Costea și Denis Alibec.

Florin Costea a plecat de la Steaua, iar Denis Alibec ar putea fi împrumutat de Inter la Viitorul. Jucătorul lui Inter s-a antrenat cu Viitorul după ce a fost dat afară de la KV Mechelen. „Este posibil să rămân la Viitorul. Pentru mine este important să joc, mai ales că a fost un an foarte dificil”, spunea Alibec în luna martie.

Liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu Steaua, Bicfalvi i-ar putea spune pas celui care l-a adus la Steaua. „Eric are acum alte priorități, e la alt nivel decât noi și, deși mi-l doresc, nu va veni!, a spus Hagi.

Pe banca echipei este posibil să stea chiar Gică Hagi! „Vom vedea, vom vedea dacă stau pe bancă sezonul viitor. E bine că am intrat în prima ligă, suntem fericiți și mă gândesc și la lucrul ăsta!”. Viitorul va juca meciurile pe propriul stadion, care va fi gata la startul noului sezon.

În doar 3 sezoane Viitorul a ajuns din Liga a 3-a în Liga 1. Este același drum pe care au mai mers Unirea Urziceni și CFR Cluj, echipe care au triumfat în campionat.

03 Jun. 2012, 11:40 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă