Grecu, Strugariu și Buziuc, posibilii înlocuitori pentru Cerlincă și Matei

Grecu, Strugariu și Buziuc,** posibilii înlocuitori pentru Cerlincă și Matei

Rapid Suceava va aborda sezonul de primăvară fără doi dintre jucătorii care au fost titulari de drept în prima parte a campionatului. Astfel, mijlocașul Andrei Cerlincă a făcut pasul spre primul eșalon, urmând să evolueze începând din retur la Rapid București, în vreme ce Marius Matei, care intrase în ultimele 6 luni de contract cu gruparea suceveană, a ales să-și continue cariera la FC Voluntari, liderul autoritar al Seriei I a Ligii secunde.

În condițiile în care și așa nu au la îndemână un lot extrem de numeros, oficialii suceveni au început să caute înlocuitori pentru cei doi. Pentru substituirea lui Cerlincă, un fotbalist care a ocupat cu succes în ultima perioadă una dintre cele două poziții rezervate jucătorilor sub 21 de ani, rapidiștii îi au în vedere pe Dorel Grecu de la Măgura Cisnădie, fotbalist care s-a prezentat deja sub comanda antrenorului Bogdan Tudoreanu, dar și pe Cătălin Strugariu, fostul mijlocaș al concitadinei Sporting, legitimat în prezent la SC Bacău.

Prima variantă pentru înlocuirea a golgeterului Marius Matei a fost Marco Enciu, de la Farul Constanța, însă se pare că această soluție nu mai este de actualitate. „Enciu s-a despărțit în această iarnă de gruparea de pe Litoral, iar timișorean fiind, a optat pentru gruparea de liga secundă Șoimii Pâncota, tocmai pentru a fi mai aproape de casă”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Sucevenii insistă și pentru împrumutul lui Alexandru Buziuc de la Gaz Metan Mediaș, aștetând un răspuns oficial în acest sens de la conducătorii grupării ardelene.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă