Golofca a semnat cu FC Botoșani, dar rămâne pe Areni până la vară: „Sunt sigur că voi putea demonstra că sunt fotbalist”

Golofca a semnat cu FC Botoșani, dar rămâne pe Areni până la vară:**

Mijlocașul echipei Rapid CFR Suceava, Cătălin Golofca, a semnat miercuri, 17 februarie, un contract pe o durată de 4 ani cu formația de prima ligă FC Botoșani. Gruparea suceveană urmează să primească suma de 10.000 de euro în urma acestei tranzacții, înțelegerea stipulând ca fotbalistul în vârstă de 25 de ani să rămână la Rapid până la încheierea actualei stagiuni.

„Sunt bucuros că am ajuns la un acord cu FC Botoșani, o echipă serioasă, unde sunt sigur că voi putea demonstra că sunt fotbalist. În condițiile în care lotul era în mare conturat și mi-am dat seama că va fi greu să mă impun acolo încă de acum, am cerut să fiu lăsat să joc până la vară pe Areni. Dorința mea este să joc mai bine decât am făcut-o în tur și împreună cu colegii mei să reușim prestații care să-i mulțumească pe fanii suceveni”, a declarat Golofca, care s-a antrenat aseară alături de Bălan, Semeghin și compania.

Revenirea lui Golofca i-a prins cum nu se poate mai bine antrenorului Costel Ilie, care a declarat în repetate rânduri că mai are nevoie de jucători pentru posturile deficitare. „Golofca este un fotbalist valoros și reprezintă un real câștig pentru noi, mai ales că este obișnuit cu atmosfera de la Suceava. Sper să joace bine și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele, iar din vară, sunt sigur, că va deveni un fotbalist de bază pentru FC Botoșani”, a precizat tehnicianul Rapidului.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: FB FC Botoșani

Pe aceeași temă