„Goleadorul” din Liga 2 a ratat transferul în Portugalia și e la un pas de o echipă importantă din Liga 1. La Juventus nu se întoarce

Bogdan Chipirliu, atacantul care a marcat 30 de goluri în 28 de meciuri jucate pentru Juventus București în ultimul sezon de Liga 2, nu s-a înțeles la bani cu portughezii de la Nacional Madeira și are șanse să semneze cu Astra.

Golgheterul ultimei stagiuni din Liga 2 a mers în Portugalia, a trecut vizita medicală și mai avea de pus la punct doar ultimele detalii financiare ale contractului pe care urma să-l semneze cu Nacional Madeira, echipă retrogradată în liga a doua a Portugaliei. Doar că negocierile nu au mers așa cum își dorea Chipirliu, iar portughezii nu au reușit să-i satisfacă pretențiile financiare, motiv pentru care s-a întors în România.

Nu va reveni la Juventus. Primul club cu care negociază Chipirliu este Astra Giurgiu, fosta campioană aflându-se în căutarea unui atacant după plecarea lui Sergiu Buș. Din primele informații, Chipirliu ar dori un salariu de 4.000 de euro pe lună, sumă cu care Astra pare să fie de acord.

Următorii 5 golgheteri ai Ligii 2 au rămas până acum la echipele la care au reușit să înscrie foarte multe goluri în sezonul trecut. Adrian Petre (28 goluri) e încă la UTA, Attila Hadnagy (28 goluri) a promovat cu Sepsi în Liga 1, Marian Vlada (19 goluri) e tot la Afumați, Cristian Cherchez (19 goluri) e în cantonament la Mogoșoaia cu Chindia, iar Marius Matei (18 goluri) continuă cu Luceafărul Oradea.

Pe aceeași temă