Ganea a refuzat să mai vină la Călărași. Petre Grigoraș e acum, dintr-o listă scurtă, printre favoriții Dunării pentru postul de antrenor

Ganea a refuzat să mai vină la Călărași.** Petre Grigoraș e acum, dintr-o listă scurtă, printre favoriții Dunării pentru postul de antrenor

După despărțirea amiabilă de Adrian Mihalcea (41 de ani), oficialii clubului Dunărea Călărași au ca obiectiv principal în aceste zile aducerea unui nou antrenor. Mai multe nume au fost vehiculate astăzi la ședința care a avut loc la sediul echipei din Liga 2, însă cert este că Petre Grigoraș e, mai nou, favoritul conducerii. Marți, Ionel Ganea a purtat discuții cu președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și era dat ca favorit, însă după mai multe discuții „în familie” la Călărași, s-a renunțat la varianta revenirii fostului atacant al naționalei.

Cum varianta Ionel Ganea a căzut, oficialii Dunării sunt în tratative acum cu alți câțiva tehnicieni experimentați. Mihai Teja, Cristian Popovici și Petre Grigoraș este lista scurtă. Varianta lui Iliuță de a-l aduce pe Ganea antrenor a căzut după ce alți politicieni locali, Daniel Drăgulin, Viorel Ivanciu și Marian Dinulescu, au refuzat readucerea celui care a promovat echipa în Liga 2.

„Analizăm foarte bine acest aspect. Este foarte important pentru noi cine vine antrenor. Suntem un club cu tradiție și avem un obiectiv măreț din sezonul următor. Vom purta discuții cu antrenorii vehiculați de dumneavoastră și vă dăm un răspuns. Până luni trebuie să avem antrenor”, a spus, pentru Ediția, Bogdan Leu, președintele Dunării.

Petre Grigoraș este un antrenor cu experiență care în cariera sa a pregătit multe echipe în Liga 1, ca CFR Cluj, Oțelul Galați, Farul, Poli Iași, Pandurii sau ASA Târgu Mureș.

Până acum, Dunărea bifase patru achiziții și ar putea rămâne fără una dintre ele după plecarea lui Mihalcea la UTA. Silviu Pană (25 de ani, ex Olimpia Satu Mare) semnase cu echipa călărășeană, însă acum și-a exprimat dorința să fie lăsat să plece după antrenor.

„Silviu este o pierdere mare pentru noi dacă pleacă. Un jucător foarte talentat. Eu voi avea o discuție cu el. Îmi doresc foarte mult să rămână alături de noi”, a mai spus Leu.

Atacanții Gelu Velici (25 de ani, ex Național Sebiș) și Valentin Buhăcianu (23 de ani, ex Atletico Vaslui) și mijlocașul Andrei Pușcașu (27 de ani, ex Dacia Unirea Brăila) sunt celelalte transferuri făcute până acum de Dunărea.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă