FCSB i-a luat fața Rapidului! Daniel Pancu a dezvăluit cum a ratat transferul ultimei achiziții a clubului lui Becali: „Trebuia să vină la noi. Am încercat toată vara să-l aducem”

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a dezvăluit, vineri, că Ștefan Târnovanu (19 ani), noul transfer al celor de la FCSB, trebuia să ajungă în Giulești în vară. Rapidiștii au „tras” de goalkeeperul echipei Poli Iași să semneze, însă, în cele din urmă, a rămas la clubul din Copou.

Pancu spune că l-a vrut pe Târnovanu atunci când acesta nu apăra la Iași, titular fiind Denis Rusu. Insistența rapidiștilor i-a făcut pe cei de la Iași să-și dea seama ce au în curte și să înceapă să-l folosească pe Ștefan Târnovanu.

„Ce nu știți despre el e că trebuia să vină la noi, până în ultima zi de transferuri. Am încercat toată vara să-l transferăm. Le-am deschis ochii celor de la Poli Iași, l-au folosit și într-o lună a ajuns la FCSB. De asta-l luam, ca să apere!”, a spus Daniel Pancu, vineri seară, la DigiSport.

FCSB l-a transferat pe Ștefan Târnovanu de la Poli Iași în schimbul a 200.000 de euro. De asemenea, tot de la Iași, FCSB l-a luat și pe Andrei Tănasă, un fotbalist de doar 17 ani. FCSB va ceda clubului din Copou un procent de 15% dintr-un viitor transfer al lui Ștefan Târnovanu.

Ștefan Târnovanu a jucat în patru meciuri în acest sezon la Poli Iași, trei în campionat și două în cupă, dintre care în doar unul a reușit să păstreze poarta intactă, chiar în fața Rapidului, în 16-imile Cupei României, unde echipa sa a câștigat cu 1-0.

Rapid îi are în acest moment în lot ca portari pe Virgil Drăghia (29 de ani, 5 meciuri utilizat în acest sezon), Alexandru Tătaru (17 ani, 4 meciuri) și Alexandru Achiriloaiei (18 ani, 0 meciuri).

Pe aceeași temă