FC U Craiova, părăsită: „Opt jucători au depus memorii. Mai urmează și alții”

FC U Craiova, părăsită:**

Dincolo de problemele financiare și organizatorice pe care le are, FC U Craiova e părăsită pe capete și de jucători. Noi nume s-au adăugat pe lista fotbaliștilor care și-au depus memorii pentru a deveni liber de contract, pe motiv de neplată a salariilor.

„Sunt opt jucători în acest moment cu memoriile depuse, vor mai urma și alții”, a declarat pentru ProSport președintele AFAN, Emilian Hulubei.

Printre cei care vor să se rupă de echipa lui Adrian Mititelu se află Dorel Stoica, Vasile Gheorghe, Mitic sau Acka.

Dacă va rezolva printr-un miracol problemele legate de confirmarea planului de reorganizare (insolvență), Adrian Mititelu s-ar putea vedea obligat să folosească în retur o echipă încropită, formată din juniori și câțiva jucători care vor rămâne fideli culorilor clubului.

Conform ROAF, FC U Craiova ar putea folosi fără probleme orice jucător legitimat care a împlinit 14 ani. Planul de reorganizare va fi luat în discuție de Adunarea Generală a creditorilor pe 17 februarie.

„Doar o asemănare de nume”

Lovit din toate părțile, fără bani și fără jucători, cu reunirea amânată pe termen nelimitat, Adrian Mititelu se vede atins și în blazonul pe care îl deține. Siteul maximasport.ro prezintă o serie de documente prin care demonstrează că Mititelu a intervenit de mai multe ori în justiție pentru a susține că echipa pe care o patronează nu este continuatoarea de drept a vechii Universității Craiova. Poziția sa apare într-o cerere de revizuire a unei unei sentințe pronunțate în 2006 de Tribunalul Dolj (speța în sine este cea care a dus la starea de insolvență actuală).

„Din documentele pe care le-am depus la dosar rezultă indubitabil că debitoarea lui SC EUROEXPO srl este SC Universitatea Club Fotbal SA Craiova, având codul fiscal R 9903983, și că deci nu societatea noastră este debitoarea, nici Asociația Sportivă Fotbal Club Universitatea Craiova. De asemenea, vă rugăm să observați că între această societate, SC Universitatea Club Fotbal Craiova SA, și celelalte două societăți, nu există practic nicio legătură, ci doar o asemănare de nume”, apare în documentul depus de reprezentanții lui Mititelu.

Pe aceeași temă