FC Snagov mai transferă 2 jucători! Balauru și Ganea vor fi legitimați

12 Mar. 2012, 21:44 Bursa transferurilor
FC Snagov mai transferă 2 jucători!** Balauru și Ganea vor fi legitimați

După ce în această iarnă a parafat contractele a numai puțin de 13 jucători, FC Snagov va mai realiza miercuri încă două transferuri. Laurențiu Tudor, antrenorul ilfovenilor, s-a înțeles în aceste zile cu doi foști elevi de la CSM Râmnicu Vâlcea, ajunși acum liberi de contract. Cu ajutorul lor, tehnicianul vrea să marcheze la capitolul experiență în lotul ocupantei locului 4 al Seriei I la finalul turului.

Odată cu legitimarea lui Dan Balauru și Adrian Ganea (FOTO), după împrumutările lui Tomozei și Dalu, FC Snagov va bifa în această iarnă transferul a patru jucători ce au evoluat ultima dată la CSM Râmnicu Vâlcea.

„Balauru și Ganea sunt doi jucători pe care i-am antrenat la Vâlcea și de care am fost și sunt și acum mulțumit. Cu Balauru am mai colaborat în trecut și la FC Snagov. Îi cunosc foarte bine.

Cei doi vor fi utili echipei și mă aștept să rămână la aceiași parametri și evoluții ca cele de la Vâlcea. Sunt doi jucători care au caractere deosebite. Le mulțumesc că au decis să ne ajute mai ales acum când situația este destul de precară la club.

Chiar are nevoie de ei, în primul rând ca experiență, aici numindu-l mai ales pe Balauru, și dorință de afirmare, amintindu-l pe Ganea.”, a spus Laurențiu Tudor.

Balauru la 60% din potențial, Ganea va fi supus testelor

Cu toate că s-au alăturat lotului echipei ilfovene de curând, Balauru de la finalul săptămânii trecute și Ganea de la începutul acesteia, cele două achiziții ar putea fi cooptate în cei 18 fotbaliști ce vor face deplasarea la Buzău pentru prima etapă a returului.

„Există posibilitea ca cei doi să fie în lotul pentru meciul cu Gloria. De Ganea nu pot spune multe pentru că nu știu la ce nivel al pregătirii este, însă îl voi supune unui test pentru a-mi da seama, iar Balauru nu este la 100% din potenția, ci la 60%.”, a mai declarat „Doctorul”.

L-a dorit pe „Pisică”

Pe lângă cele două noi achiziții, antrenorul Snagovului regretă că n-a putut să-l repatrieze și pe fostul căpitan al echipei, Alexandru Radu. Mijlocașul se află în litigiu cu Concordia Chiajna după ce noul staff tehnic al echipei din Liga I a decis că nu are nevoie de serviciile acestuia. „Mi l-aș fi dorit mult pe Alexandru Radu, s-a și pregătit cu noi câteva zile, însă are de primit bani de la Chiajna și încă se judecă cu ei.”, a încheiat Tudor.

15 jucători, la această cifră ar putea ajunge Snagovul după legitimarea lui Balauru și Ganea, în această iarnă fiind deja transferați: Măcelaru, Micu – Costache, Iakab, Rondak, Dufuor, Petruț, Cozma, Tomozei, Covaciu, Lungu, Dalu și Rădulescu.

14 fotbaliști au părăsit echipa ilfoveană în această pauză: Baruch – Bratu, Filip, Popa, Zeciu, Teuț, Efros, Iancu, M. Florea, Alex, Joabe, Ibekwe, Dinu și Cristea, 9 dintre aceștia fiind titulari meci de meci în aproape toate etapele turului.

8 jucători care au evoluat sau au fost rezerve în tur au rămas la „alb-roșii” și în partea a doua a campionatului: Iorga – Bereșoae, Dumitru, Stancu, Udrea, Hanca, Bâtfoi și Buduroi. Acestora li se vor alătura și alți juniori de la club: Stelea, Dr. Florea, Drăgan, Vălimăreanu sau Dumitrescu.

Articol și foto de Marius ANGHEL

12 Mar. 2012, 21:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă