FC Olt îl vrea pe Cosic: „Da, e posibil să vină”

23 Jul. 2012, 18:05 Bursa transferurilor
FC Olt îl vrea pe Cosic:**

Oficialii echipei FC Olt continuă negocierile pentru completarea lotului de jucători. Fundașul central Bozidar Cosic este dorit la gruparea slătineană. Președintele Gheorghe Constantin a precizat că ultimilor veniți nu le-au fost perfectate actele de transfer.

Aflați în această perioadă în cantonament la Poiana Brașov, cei de la FC Olt ar putea aduce în lot și alți jucător. În sezonul precedent la CS Turnu Severin, Bozidar Cosic ar putea reprezenta o soluție pentru centrul defensive slătinene. Președintele Gheorghe Constantin spune că s-au purtat discuții cu fotbalistul sârb, dar și cu alți jucători.

„Da, e posibil să vină. Are și el aceeași situație, până nu avem toate actele, ce să spunem. Discuții s-au purtat cu el, s-au purtat cu alții și în orica caz într-o zi sau două se va ști tot lotul”

Marin, Săndulescu, Dima sau Roșca sunt ultimii sosiți în lotul celor de la FC Olt, în stagiul de pregătire centralizată al verii. Gheorghe Constantin spune că aceste transferuri nu au fost finalizate, iar jucătorii ar putea rămâne sau nu la Slatina. „Poate da, poate nu, întâi să-i avem în grădină cu actele în regulă. În final vor rămâne 25-26 de jucători, nu mai mult. Dar deocamdată s-au conturat cam 20-21 de jucători, sunt cu actele în regulă, sunt pe dorința antrenorilor. Restul locurilor din lot vor fi în funcție de ce reușim să transferăm”

Președintele celor de la FC Olt spune că în sezonul viitor obiectivul va fi formarea unei echipe competitive, ale cărei evoluții să mulțumească publicul ce va fi prezent pe stadionul „1 Mai”.

Sursa: FC Olt

23 Jul. 2012, 18:05 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă