FC Olt îl transferă pe Alexandru Marin

18 Jul. 2012, 15:23 Bursa transferurilor
FC Olt** îl transferă pe Alexandru Marin

Sosit recent din stagiul pregătirii centralizate din Slovenia, masivul atacant al celor de la CS Turnu Severin, Alexandru Marin, se va alătura, joi, lotului grupării FC Olt Slatina.

„Vârful” de 23 de ani a evoluat în prima parte a sezonului pentru gruparea din Colentina, fiind golgheterul bucureștenilor, cu cinci „reușite”. Alexandru Marin a revenit, duminică, din stagiul pregătirii centralizate susținut în Slovenia cu nou-promovata în Liga I, CS Turnu Severin, și se va alătura grupării FC Olt Slatina.

„M-am înțeles cu FC Olt, joi seara voi ajunge în cantonament la Poiana Brașov. Am analizat ofertele și am luat decizia să vin la Slatina pentru că se dorește performanță. Îmi doresc să joc cât mai bine, să ajut echipa să obținem rezultate și să reușim să aducem lumea la stadion. Am făcut cantonamentul cu Severin, știam că nu se vor baza pe mine, am avut dinainte o discuție cu domnul Bondrea, dar mi-a spus că mă ia în cantonament pentru a mă pregăti. Eu spun că am făcut-o foarte bine” a declarat atacantul Alexandru Marin.

„Cred că Severin va reuși să se salveze”

Atacantul Alexandru Marin nu regretă despărțirea de nou-promovata în primul eșalon. Acesta este de părere că gruparea de la malul Dunării va reuși să evite retrogradarea. „Nu sunt dezamăgit, un șut în fund este un pas înainte, eu de principiul acesta sunt. Trebuie să merg înainte, să-mi fac treaba cât mai bine, să demonstrez că am valoare. Cred că vor reuși să se salveze, în mare parte este cam același lot, în primul unsprezece nu sunt multe modificări, există omogenitate, îmi doresc să aibă un parcurs cât mai bun”, a mai precizat atacantul despre despărțirea de CS Turnu Severin.

„Vârful” ce a marcat șapte goluri în sezonul precedent se va alătura, în cursul zilei de joi, lotului pregătit de Dan Oprescu. FC Olt Slatina a plecat, miercuri dimineață, în cantonament la Poiana Brașov.

FC Olt Slatina urcă la Poiana Brașov

Divizionara secundă FC Olt Slatina dă startul pregătirii centralizate. Timp de zece zile, jucătorii aflați sub comanda lui Dan Oprescu vor trage din greu, în stațiunea montană Poiana Brașov, pentru a ajunge la forma fizică dorită.

FC Olt Slatina pleacă, miercuri, 18 iulie, în stagiul pregătirii centralizate. Timp de zece zile, lotul aflat sub comanda antrenorului Dan Oprescu va fi cantonat în cadrul Complexului Național Sportiv din stațiunea montană Poiana Brașov. Jucătorii vor avea parte de un program de pregătire cu două antrenamente pe zi, primul fiind tehnico-tactic, iar cel de-al doilea bazat pe acumulări.
Seara, fotbaliștii vor avea program de refacere (masaj, saună, bazin). În cantonament, slătinenii nu vor susține niciun meci de pregătire, amicalele fiind perfectate la revenirea în localitate.

„Vreau să ne punem la punct cu pregătirea fizică”

Principalul divizionarei secunde, Dan Oprescu, pune accent, în cantonament, în mare parte pe pregătirea fizică. Printre criteriile în alcătuirea unsprezecelui de start pentru noul sezon va conta modul în care jucătorii răspund cerințelor sale.

„În primul rând vreau să ne punem la punct cu pregătirea fizică. Sper ca toată lumea să răspundă bine, pentru că cine nu se pregătește cum trebuie nu va juca”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Plecarea spre Poiana Brașov se va face în jurul orei 8.00. În ziua sosirii, echipa va susține un singur antrenament, programat seara. Lotul va avea în componență aproximativ 28 de jucători.

Program în cantonament: ora 8.00- micul dejun; ora 10.30 – primul antrenament (tehnico-tactic); ora 13.00 – masa de prânz; ora 18.00 – al doilea antrenament (fizic); ora 19.45 – program de refacere; ora 21.00- cina.

Sursa: Gazeta Nouă

18 Jul. 2012, 15:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă