FC Caransebeș a transferat trei jucători!

16 Aug. 2011, 16:01 Bursa transferurilor
FC Caransebeș** a transferat trei jucători!

Aflată în plină reorganizare, gruparea bănățeană a pornit mai greu campania de achiziții. În săptămâna dinaintea startului noului sezon, FC Caransebeș a înregimentat trei jucători noi.

Cristian Mihalcea, Marius Staicu și Cristi Suru (foto) au semnat cu „gugulanii”. Primul e un atacant de 22 de ani venit de la CSMȘ Reșița și va fi jucătorul Caransebeșului pentru un an. Suru (24 ani) e mijlocaș central, vine de la Mureșul Deva și a semnat de asemenea pe un an de zile. În timp ce Staicu (25 de ani, ex-Calor Timișoara), jucător ce evoluează tot în linia ofensivă, a revenit în țară după o aventură în ligile inferioare din Spania și a semnat pe doi ani.

Capitolul despărțiri nu e nici el de neglijat. În această vară, cărășenii despărțindu-se de mai mulți jucători, în timp ce situația altora e încă incertă. Dacă la Păvălan s-a renunțat și acesta a ajuns la Gloria Arad, Grigorie a mers la Vișina Nouă, iar Epure la Cisnădie. Incertă e și poziția a doi dintre atacanți, Porcescu nu știe ce va face după dezamăgirea că nu a fost luat de UTA iar Neagu se află în Belgia, fapt ce a și dus la completarea compartimentului ofensiv.

FC Caransebeș va întâlni vineri 19 august în deplasare, pe conjudețeana Gloria Reșița în prima etapă din C5.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

16 Aug. 2011, 16:01 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă