FC Caransebeș a transferat trei jucători!

Publicat: 16 Aug. 2011, 16:01 Actualizat: 16 Aug. 2011, 16:30 Bursa transferurilor
FC Caransebeș  a transferat trei jucători!

Aflată în plină reorganizare, gruparea bănățeană a pornit mai greu campania de achiziții. În săptămâna dinaintea startului noului sezon, FC Caransebeș a înregimentat trei jucători noi.

Cristian Mihalcea, Marius Staicu și Cristi Suru (foto) au semnat cu „gugulanii”. Primul e un atacant de 22 de ani venit de la CSMȘ Reșița și va fi jucătorul Caransebeșului pentru un an. Suru (24 ani) e mijlocaș central, vine de la Mureșul Deva și a semnat de asemenea pe un an de zile. În timp ce Staicu (25 de ani, ex-Calor Timișoara), jucător ce evoluează tot în linia ofensivă, a revenit în țară după o aventură în ligile inferioare din Spania și a semnat pe doi ani.

Capitolul despărțiri nu e nici el de neglijat. În această vară, cărășenii despărțindu-se de mai mulți jucători, în timp ce situația altora e încă incertă. Dacă la Păvălan s-a renunțat și acesta a ajuns la Gloria Arad, Grigorie a mers la Vișina Nouă, iar Epure la Cisnădie. Incertă e și poziția a doi dintre atacanți, Porcescu nu știe ce va face după dezamăgirea că nu a fost luat de UTA iar Neagu se află în Belgia, fapt ce a și dus la completarea compartimentului ofensiv.

FC Caransebeș va întâlni vineri 19 august în deplasare, pe conjudețeana Gloria Reșița în prima etapă din C5.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

Publicat: 16 Aug. 2011, 16:01 Actualizat: 16 Aug. 2011, 16:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă