FC Botoșani a fost refuzată de un jucător U21 de la Petrolul!

25 Jul. 2012, 13:51 Bursa transferurilor
FC Botoșani a fost refuzată** de un jucător U21 de la Petrolul!

Costel Orac, antrenorul principal al FC Botoșani a dezvăluit că echipa sa a ratat transferul atacantulului Mihai Roman de la Petrolul Ploiești. Tehnicianul „lupilor galbeni”, Mircea Rednic l-a anunțat pe fotbalistul de 21 de ani că nu intră în calculele sale și i-a recomandat să joace un sezon sub formă de împrumut la FC Botoșani, însă acesta a refuzat.

„Noi ne-am înțeleles cu Petrolul, i s-a recomandat să vină aici însă el nu a vrut. Dragoste cu forța nu se poate, iar dacă jucătorul nu vrea să vină nu ai ce face. Vom încerca să găsim o altă soluție. Era un jucător bun, masiv, care putea să ne ajute, având în vedere că se încadra tiparului jucătorilor sub 21 de ani, capitol unde încă suferim”, a explicat Costel Orac pentru Monitorul de Botoșani.

Tehnicianul a mai spus că din informațiile pe care le deține, Roman ar dori să evolueze tot la o formație de Liga I, însă până în acest moment nu are un alt angajament.

Din câte se pare, echipa din Liga I la care ar putea merge Mihai Roman este Unversitatea Cluj. Atacantul plus fundașul dreapta Răzvan Catană sunt vizați pentru un împrumut la „U”, unde ar putea avea meciuri în picioare, pentru cei doi petroliștii căutând varianta de a evolua cât mai mult! Amândoi sunt «îndrumați» spre această soluție, benefică pentru ei și de către tehnicianul Mircea Rednic, care în viitor s-ar putea baza pe ei, dacă vor crește în valoare.

25 Jul. 2012, 13:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă