FC Argeș a perfectat primele patru transferuri

18 Jul. 2012, 17:28 Bursa transferurilor
FC Argeș** a perfectat primele patru transferuri

După ce a renunțat în această vară la câțiva jucători, conducerea grupării din Trivale a început să facă și transferuri. Astfel piteștenii au achiziționat patru fotbaliști pentru a-și acoperi anumite goluri din echipă. Cel mai important transfer este cel al lui Dan Săndulescu.

Jucătorul a vinit de la CS Mioveni, echipă la care a evoluat în ultima perioadă, fiind omul care a contribuit la promovarea echipei în Liga I și este cel ce a fost folosit și în meciurile din prima divizie în sezonul precedent. Experiența sa la nivelul fundașilor centrali poate să fie una benefică și să ajute echipa în jocurile de campionat.

Golul lăsat pe postul de portar după plecările lui Rusandu și Fundulea a fost acoperit rapid după ce Ionuț Vreme s-a înțeles cu echipa condusă de Viorel Dumitrescu. Vreme a terminat junioratul la Sportul Studențesc și a părăsit echipa din Regie în iarna trecută, în returul sezonului trecut fiind titular la echipa din Liga a III-a Viitorul Domnești.

Tot de la această echipă au venit și ceilalți doi jucători și anume fundașul dreapta, Adrian Negrea (foto) și mijlocașul stânga, Cristian Iancu. Primul vine de la ACS Buftea, iar al doilea de la Domnești după ce a făcut junioratul la Steaua.

Articol scris de Andrei Zevedei (SportArgeș)

18 Jul. 2012, 17:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă