Falub consideră că le-a făcut un bine jucătorilor pe care i-a dat afară!

Falub consideră că le-a făcut un bine jucătorilor pe care i-a dat afară!

În ziua în care au intrat în vacanță, Mădălin Smaranda, Calvin Ali Tombaye, Marius Chindriș și Cătălin Bucur au fost înștiințați că sunt liberi să-și caute alte echipe în această iarnă. Spre deosebire de ceilalți cinci străini, plus Silvășan, cei patru mai au contracte valabile cu „alb-roșii” cel puțin până în vara anului viitor și, în cazul nu doresc să plece, stafful tehnic e nevoit să-i reprimească în lot și, eventual, să-i trimită la echipa a doua.

Deocamdată, însă, renegații așteaptă un telefon din partea conducerii din Calea Aurel Vlaicu pentru a semna rezilierile înțelegerilor. Pentru asta, însă, Giovanni Catanzariti trebuie să le achite toate restanțele financiare, însă italianul este prins acum în negocieri pentru cedarea clubului sau asocierea cu alți oameni de afaceri.

Până una alta, precizând că în cariera sa de fotbalist nu fost liber de contract, Adrian Falub spune că, pe undeva, le va face bine foștilor săi elevi. „Am mai spus de ce am renunțat la ei, nu o să revin acum. Până la urmă, acești jucători vor avea actele în mână cu toate obligațiile plătite la zi și își pot alege singuri viitorul. Au șansa să-și găsească o echipă la care să evolueze constant, să câștige mai mult și să-și ia banii la timp. Nu cred că le-am făcut un mare rău, totul e ca ei să aibă încredere în calitățile lor de fotbalist și va fi totul bine. Nu văd unde e tragedia…”, a punctat „principalul” arădenilor.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă