Erik Lincar a mai renunțat la doi jucători

29 Jun. 2012, 13:28 Bursa transferurilor
Erik Lincar** a mai renunțat la doi jucători

Perioada de inactivitate sportivă nu se confundă și cu perioada de inactivitate administrativă. Deși fotbaliștii au vacanță, oficialii echipelor au o vară agitată, trebuind să facă față cerințelor noii ediții de campionat. Nou-promovată în Liga a II-a, Damila a renunțat la jumătate din lotul care a obținut accederea în eșalonul second.

În primă fază, tehnicianul Erik Lincar anunțase despărțirea de nouă jucători (Grecea, Săraru, Stanca, C. Popescu, Balaban, Albinaru, A. Ignat, Jugăstreanu și Grecu), însă zilele trecute conducerea Damilei a mai pus pe listă încă doi fotbaliști, pe Ionuț Jianu și Alexandru Bălțățeanu.

Se pare că Erik Lincar are gânduri mari pentru viitorul sezon, iar lotul pe care l-a avut la dispoziție în liga a treia nu l-a prea mulțumit. Oficialii echipei vâlcene, care va activa de acum în liga a doua, au stabilit și data la care lotul va relua pregătirile.

Altfel, Damila se va reuni marți, 3 iulie, la Râmnicu Vâlcea, după care se va merge într-o perioadă de pregătire centralizată. La reunire vor fi prezenți jucători din vechiul lot, dar și unii care nu au mai evoluat până acum la Damila, oficialii echipei confirmând că se poartă tratative cu mai mulți fotbaliști.

„Vor fi cei 12 – 13 jucători care au rămas din vechiul lot, dar și mai mulți jucători noi”, a spus președintele Lucian Munteanu.

Stafful tehnic a fost completat cu un nou secund, Florin Nofitovici, care se adaugă principalului Erik Lincar și antrenorului cu portarii, Vicențiu Dragomir.

Oficialii Damilei au stabilit și două amicale în cantonamentul de la Țărlungeni (Brașov): pe 21 iulie cu Corona Brașov și pe 27 iulie cu Unirea Slobozia.

Articol scris de Adi Georgescu

29 Jun. 2012, 13:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă