Energeticianul renunță la încă un fotbalist, al șaselea după ultimele două meciuri! Andone: „Nu o să accept niciodată ca jucătorii să facă figurație pe teren”

Energeticianul renunță la încă un fotbalist, al șaselea după ultimele două meciuri!** Andone:

După un start cu trei meciuri consecutive cu rezultate pozitive, 1-1 la Ripensia, 3-0 cu ACS Poli și 1-1 la UTA, Energeticianul cu Bogdan Andone antrenor a înregistrat în ultimele două etape două eșecuri: 0-1 cu Academica Clinceni și 0-2 la Sportul Snagov, lucru care nu i-a convenit deloc fostului fotbalist al Rapidului.

Dacă după eșecul cu Academica s-a renunțat la cinci jucători, acum, după înfrângerea cu Sportul, remanierea lotului va continua. Laurențiu Manole (foto), fost junior la Dinamo și trecut mai apoi pe la FC Brașov, Sepsi sau Gaz Metan Mediaș, este cel căruia i se arată ușa.

„Ne vom mai despărți și de alți jucători. Cine își dorește să munceasă, rămâne, cine nu, e liber să plece. După meciul cu Snagovul ne vom despărți de Manole, de exemplu. Nu poți să faci o echipă să joace fotbal cu jucători care nu își doresc acest lucru. Nu își pot bate joc de colegii lor. Nu o să accept niciodată ca jucătorii să facă figurație pe teren. Cine are atitudine joacă. Sunt curios și eu ce echipă voi avea la meciul următor”, a vorbit Bogdan Andone în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu” de la radio Sport Total.

Portarul Horațiu Moldovan, fundașii Cosmin Achim, Emil Ninu și Marius Tomozei și mijlocașul Viorel Nicoară, Octavian Vasile și Lucian Iordache au fost jucătorii care s-au despărțit în ultima perioadă de echipa nou-promovată în Liga 2.

Mijlocașul Laurențiu Manele a evoluat în șapte meciuri de Liga 2 în acest sezon pentru Energeticianul și doar în patru a început ca titular. Cu Snagovul a fost introdus pe teren în minutul 72, în locul lui Andrei Dragu, și nu l-a convins pe Andone că merită păstrat în lot.

După 15 etape, Energeticianul se află pe locul 10 în Liga 2, cu 21 de puncte, la egalitate cu Pandurii, care e pe 9. Sâmbătă, de la ora 11:00, joacă acasă, la Petroșani, cu CS Balotești (locul 18, cu 11 puncte).

Foto: UTA Arad

Pe aceeași temă