Enache e favorit să preia Iașiul: „Sunt încrezător în planul meu”

Enache e favorit să preia Iașiul:**

Deși în urmă cu câteva zile Viorel Ion părea favorit să preia Iașiul, după discuțiile pe care oficialii din Copou le-au purtat față în față cu Ion și cu Costel Enache acesta din urmă are prima șansă să devină antrenorul lui CSMS. Fostul tehnician al Ceahlăului a declarat că are încredere în proiectul pe care l-a înaintat conducerii din Copou și speră să stea pe banca ieșenilor în sezonul viitor.

„Am venit la Iași pentru a discuta cu primarul Gheorghe Nichita și cu ceilalți oficiali ai echipei. Mi s-a cerut un plan, l-am întocmit, iar acum domnii din conducere vor analiza și vor lua o decizie. Mi-a plăcut cum s-a pus problema la Iași, nu se iau decizii în pripă și acesta e un lucru bun”, a declarat Costel Enache, care nu este deranjat de faptul că oficialii CSMS au mai chemat la discuții și alți antrenori. „Este normal să fie concurență. Iașiul e un club de tradiție, care face cu ochiul multor antrenori, oricine își dorește să antreneze în Copou. Eu sunt încrezător în proiectul pe care l-am întocmit și indiferent de decizia pe care o va lua conducerea din Copou, faptul că am fost dorit la Iași este o bilă albă în cariera mea, este o onoare. Nu mă deranjează că mai sunt pe listă și alți antrenori. Eu vin din fotbal și pe teren mi-am câștigat locul de titular prin muncă, prin concurență. Este o dispută loială, nu se duelează doi oameni, ci două proiecte, două viziuni. Conducerea Iașiului va analiza și va alege cea mai bună soluție pentru club”, a mai spus Costel Enache.

Surse din cadrul clubului susțin că favorit să preia banca tehnică a Iașiului este Costel Enache.

Pe lângă Enache și Viorel Ion, oficialii din Copou i-au mai avut pe lista inițială pe Ilie Stan, Gabi Balint și Daniel Isăilă.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă