Emil Săndoi l-a adus în stafful său tehnic de la FC Argeș pe antrenorul care a contribuit la promovarea Energeticianului. „Îmi doresc să facem performanță”

În această parte a doua a campionatului Ligii 2, FC Argeș va avea un nou preparator fizic, după ce Dan Didiță a ales să plece la Universitatea Cluj. De pregătirea fizică a echipei piteștene se va ocupa Dan Vasilică. Acesta a activat în tur la FK Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă din Liga 3, iar mai înainte a contribuit la promovarea celor de la ACS Șirineasa, vechea denumire a Energeticianului, în calitate de antrenor principal. A lucrat și cu Flavius Stoican, în Liga 1, la Pandurii Târgu Jiu.

Emil Săndoi este sigur că Vasilică va face o treabă foarte bună la Pitești. „Este un preparator care are o experiență destul de mare, chiar dacă este destul de tânăr. Este preocupat total de meseria pe care o face. A fost preparator fizic și în Liga 1, dar și în Liga a 2-a. Colaborează foarte bine cu jucătorii. Sunt convins că împreună vom reuși să pregătim și să capacităm echipa pentru a obține rezultate cât mai bune”, a spus antrenorul principal al FC Argeș despre cel mai nou membru al staffului său.

„Sunt onorat că am venit la un club de mare tradiție”

Dan Vasilică își dorește să facă performanță cu FC Argeș. „Vreau să-i mulțumesc lui Emil Săndoi pentru că a dorit să fac parte din stafful său. Sunt onorat că am venit la acest club de mare tradiție. Sunt optimist și am convingerea că voi reuși să ajut această echipă să-și îndeplinească obiectivele. Doar pentru acest lucru am venit la Pitești. Împreună cu băieți și cu stafful, îmi doresc să avem rezultate foarte bune și să facem performanță”, a spus Vasilică.

Articol scris de Marius DUINEA

 

Pe aceeași temă