Eduard Nicola, din nou sub comanda lui Niculescu

Eduard Nicola,** din nou sub comanda lui Niculescu

CSM Râmnicu Vâlcea a mai perfectat un transfer, cel al mijlocașului stânga Eduard Nicola (31 ani), care a semnat un contract valabil pe un an și jumătate. Nicola este un jucător cu experiență, care a mai trecut pe la Astra Giurgiu, Victoria Brănești, U Cluj, Voința Sibiu, iar ultima dată a evoluat la Poli Timișoara.

De ieri, mijlocașul stânga se antrenează în Zăvoi, unde s-a reîntâlnit cu Claudiu Niculescu. „Noi ni l-am dorit pe Nicola din iarnă, dar am așteptat ca el să obțină rezilierea contractului cu Poli” a spus managerul general Lucian Munteanu.

Antrenorul Claudiu Niculescu l-a avut elev pe Nicola în Liga I, la U Cluj. „Nicola este un jucător foarte bun, cu experiență, a făcut furori pe când evolua la Brănești. O să discut cu el să văd în ce stadiu este cu pregătirea, știu că e un profesionist, sper să se integreze cât mai repede, l-am adus să ne ajute în ce ne-am propus. Mi l-am dorit mult, este un băiat serios, muncitor, sunt convins că ne va ajuta. Este concurență mare, îmi e greu să fac lotul de 18 jucători, dar mă bucur, așa se obține performanța, toți au avut șansa să joace. Fac mereu echipa cu jucătorii cei mai în formă pentru meciul respectiv, oricare poate juca, oricine poate sta pe bancă” a spus și antrenorul Claudiu Niculescu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă