Dunărea poartă negocieri cu șapte jucători. Doi foști campioni și Grigorie, cele mai sonore nume care ar putea semna cu echipa din Călărași

Dunărea poartă negocieri cu șapte jucători.** Doi foști campioni și Grigorie, cele mai sonore nume care ar putea semna cu echipa din Călărași

După victoria la limită în fața echipei Viitorul Domnești, scor 1-0, de la finalul săptămânii trecute, antrenorul Dunării Călărași declara să pentru a ținti și mai sus în noul sezon al Ligii 2 are nevoie de jucători valoroși, anunța că există tratative și în această săptămână lotul va arăta altfel. Dorința pare că i-a fost ascultată de conducători, pe site-ul oficial al clubului anunțându-se că în aceste zile sunt așteptați șapte fotbaliști pentru a purta discuții în vederea perfectării de transferuri.

Marți se vor purta negocieri cu Ciprian Milea (32 ani – fundaș) și Silviu Ilie (28 ani – mijlocaș – foto), ambii veniți de la Farul Constanța și foști campioni cu Oțelul, iar în zilele următoare sunt așteptați și Alin Cârstocea (24 ani – mijlocaș) și George Tudoran (20 ani – mijlocaș), jucători care vor fi împrumutați de la FC Viitorul. De la Dinamo vor veni să semneze tinerii, Mihai Codreanu (18 ani – fundaș) și Simone Dobre (19 ani – mijlocaș), iar Dunărea ar putea ajunge și Ștefan Grigorie (34 ani – mijlocaș), ultima dată la CSMS Iași.

Mai mult, antrenorul Adrian Mihalcea îl testează zilele acestea și pe Ovidiu Popescu (23 ani – mijlocaș), un jucător ce aparține de CSM Râmnicu Vâlcea.

Singurul transfer realizat până acum este cel al buzoianului Bogdan Danciu (Gloria – mijlocaș stânga) care va împlini 20 de ani pe 27 septembrie.

Pe aceeași temă