Dunărea poartă negocieri cu șapte jucători. Doi foști campioni și Grigorie, cele mai sonore nume care ar putea semna cu echipa din Călărași

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Jul. 2016, 11:46 Actualizat: 05 Jul. 2016, 11:50 Bursa transferurilor
Dunărea poartă negocieri cu șapte jucători.  Doi foști campioni și Grigorie, cele mai sonore nume care ar putea semna cu echipa din Călărași

După victoria la limită în fața echipei Viitorul Domnești, scor 1-0, de la finalul săptămânii trecute, antrenorul Dunării Călărași declara să pentru a ținti și mai sus în noul sezon al Ligii 2 are nevoie de jucători valoroși, anunța că există tratative și în această săptămână lotul va arăta altfel. Dorința pare că i-a fost ascultată de conducători, pe site-ul oficial al clubului anunțându-se că în aceste zile sunt așteptați șapte fotbaliști pentru a purta discuții în vederea perfectării de transferuri.

Marți se vor purta negocieri cu Ciprian Milea (32 ani – fundaș) și Silviu Ilie (28 ani – mijlocaș – foto), ambii veniți de la Farul Constanța și foști campioni cu Oțelul, iar în zilele următoare sunt așteptați și Alin Cârstocea (24 ani – mijlocaș) și George Tudoran (20 ani – mijlocaș), jucători care vor fi împrumutați de la FC Viitorul. De la Dinamo vor veni să semneze tinerii, Mihai Codreanu (18 ani – fundaș) și Simone Dobre (19 ani – mijlocaș), iar Dunărea ar putea ajunge și Ștefan Grigorie (34 ani – mijlocaș), ultima dată la CSMS Iași.

Mai mult, antrenorul Adrian Mihalcea îl testează zilele acestea și pe Ovidiu Popescu (23 ani – mijlocaș), un jucător ce aparține de CSM Râmnicu Vâlcea.

Singurul transfer realizat până acum este cel al buzoianului Bogdan Danciu (Gloria – mijlocaș stânga) care va împlini 20 de ani pe 27 septembrie.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Jul. 2016, 11:46 Actualizat: 05 Jul. 2016, 11:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă