Două dintre țintele lui Florin Bratu pentru a întări Aerostarul! Ambii au evoluat în Liga 1 și acum joacă la una dintre adversarele Rapidului în lupta pentru promovare

Aerostar a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 fix deasupra locurilor retrogradabile, pe 15, după 21 de etape palpitante, în care lotul a fost format în mare parte din jucătorii care au și reușit promovarea din Liga 3. Conducerea echipei băcăuane avea așteptări mai mari și a recunoscut că a greșit atunci când a decis în vară să nu face multe achiziții, ci să dea credit fotbaliștilor care au îndeplinit obiectivul. Acum e pregătită să facă mutări importante pentru a nu mai avea emoții în retur, însă a comunicat că va anunța jucătorii de care s-a decis să se despartă la începutul anului 2019, pentru a nu le strica sărbătorile.

Cu Florin Bratu antrenor, Aerostar a obținut patru victorii, un egal și trei înfrângeri, rezultate de care fostul dinamovist nu e tocmai mândru. „Cu siguranță că vor exista mișcări de trupe la echipă în vacanța de iarnă, deoarece dorim să devenim și mai competitivi”, spunea Bratu.

Fostul atacant a și pus ochii pe doi fotbaliști pe care și-i dorește în lot pentru partea a doua a sezonului. Ambii evoluează acum la aceeași echipă, una care în ultimele două sezoane a fost o surpriză a Ligii 2, însă în vară decidea, surprinzător, să se retragă în Liga 3. E vorba de CS Afumați.

De la ilfoveni, Florin Bratu îi dorește pe experimentații mijlocași Mugurel Dedu și Răzvan Avram, scrie IlfovSport. CS Afumați se află la finalul turului pe locul 3 în Seria a 2-a, la șase puncte în spatele Rapidului și are șanse minuscule să reușească promovarea. În aceste condiții, cei doi jucători sunt greu de ținut în continuare la nivelul Ligii 3.

Mugurel Dedu (foto text, în galben, în dreapta) are 33 de ani, a început fotbalul la CSM Câmpina și în cariera sa a jucat pentru Jiul Petroșani, Pandurii, CS Otopeni, CSMS Iași, Gloria Buzău și CS Afumați.

Răzvan Avram (foto text, la minge) are 32 de ani, junioratul l-a făcut la Steaua, iar apoi a jucat pentru CSM Câmpina, Prefab Modelu, Victoria Brănești, Gaz Metan Mediaș, FC Brașov, Foresta Suceava și CS Afumați, la aceasta din urmă fiind din 2016.

Aerostar își va relua pregătirea pe 15 ianuarie.

Pe aceeași temă