Dorin Rădoi, înapoi la Timișoara

19 Jan. 2009, 20:39 Bursa transferurilor
Dorin Rădoi, înapoi la Timișoara

Un lot întreg de jucători se află în pregătiri la formația feroviară zilele acestea. Printre ei se află și fostul mijlocaș alb-vișiniu Dorin Rădoi, ultima dată la Internațional Curtea de Argeș.

Fostul coordonator feroviar a venit la Gara Mare împreună cu Ionuț Murineanu și încă trei colegi de la Inter Pitești. De asemenea o serie de fotbaliști din Liga a III-a sunt testați, aceștia provin din apropiere de la Alto G. Albina și Viitorul Sânandrei. Clubul se va despărți pe de altă parte de jucătorii cu salarii mari, printre ei se numără sârbul Milan Vukasinovic, Rareș Stan sau Liviu Ștefan.

 

Alți leoparzi pe picior de plecare sunt juniorul Alexandru Dudaș și mijlocașul Adrian Neagoie, cei doi se află în probe la Unirea Urziceni și vor face deplasarea în cantonamentul din Spania cu echipa antrenată de Dan Petrescu.

 

Bani pentru retur

Managerul general al CFR-ului, Sorin Altmayer consideră că echipa va avea nevoie de circa 200-250 de mii de euro pentru a trece cu bine returul de campionat. În acest sens s-a cerut sprijinul primăriei, dar acesta poate veni doar la începutul lunii martie, după ce se stabilește bugetul alocat sportului. Deocamdată principala măsură anti-criză luată, este renegocierea contractelor prea mari.

46 de meciuri a jucat și opt goluri a înscris Dorin Rădoi pentru CFR Timișoara în Liga II.

 

articol scris de Cornel BIHOLARI

 

19 Jan. 2009, 20:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă