Doi bihoreni au acceptat oferta „Bătrânei Doamne”, cine semnează actele?

Doi bihoreni au acceptat oferta „Bătrânei Doamne

Dintre cei cinci fotbaliști pe care Adrian Marțian i-a solicitat lui Marius Vizer, doar doi și-au dat acordul de principiu pentru a juca în „alb-roșu”. „Zanardini și Selagea vin la UTA, așteptăm și răspunsurile lui Florean și Markus. De la Bud ne-am luat gândul, căci fotbalistul vrea doar Liga 1 sau să plece în străinătate. Probabil, va evolua la Debrecen, în Ungaria”, ne-a mărturisit omul de afaceri clujean.

Fundașul dreapta, Francesco Zanardini și mijlocașul Ciprian Selagea (foto) nu au o cotă prea ridicată și nici variante prea multe de a se transfera în această vară. Pe Florean și Mărkuș se bat mai multe formații, iar cei doi nu sunt deloc încântați de semnalele negative ce vin de pe Mureș. După cum se știe, fotbaliștii care au terminat campionatul în tricoul „alb-roșu” sunt neplătiți de trei luni de zile, iar lotul pentru stagiunea următoare mai numără  doar trei jucători.

Acum, că Zanardini și Selagea sunt dispuși să joace la UTA, rămâne de văzut cine le va semna contractele. Giovanni Catanzariti e singurul în măsură să o facă, dar italianul nu are certitudinea că nu va îndatora și mai mult clubul în urma acestor achiziții. Același lucru e valabil și în cazul lui Siminic, Gligor, Mărginean și Feussi, cu mențiunea că în cazul lor contractele mai trebuie negociate. Italianul consideră pe bună dreptate că prioritățile sunt cu totul altele, respectiv achitarea restanțelor financiare către jucători și angajați și eșalonarea datoriilor la Stat.

Tot Marțian a fixat o dată a reunirii lotului în vederea pregătirii noii stagiuni fotbalistice. „Reluăm antrenamentele pe 7 iulie, iar pe 13 mergem la Budapesta pentru un amical cu Gyor”, a spus finanțatorul „textiliștilor”, care – însă – omite faptul că, cu 15 zile până la ipoteticul meci din Capitala Ungariei, UTA stă în doar trei jucători. Nici măcar Adrian Falub nu a semnat un nou contract, iar problema antrenorului nu e deloc suma stipulată în el, ci dorința de a avea un lot și condiții de promovare.

La ora actuală, Falub e în vacanță la Cluj și, din moment ce ofertele venite pe adresa sa în această vară nu mai sunt de actualitate, nu poate spera decât să se rezolve situația la UTA. „Vorbesc aproape zilnic cu domnul Marțian la telefon și-mi spune că va rezolva toate problemele de la club și va lua jucătorii solicitați de noi. Știu că dânsul a fost foarte nemulțumit de calitatea lotului din returul sezonului trecut și a dorit să schimbe total fața echipei. Încă așteptăm și sperăm să facă asta”, a precizat Adrian Falub.

 

Sursa: SportArad

Pe aceeași temă