Dinu Todoran s-a înțeles cu FC Botoșani

21 Dec. 2011, 14:21 Bursa transferurilor
Dinu Todoran** s-a înțeles cu FC Botoșani

FC Botoșani a început în forță campania de achiziții din această iarnă. Gruparea pregătită de Costel Orac a ajuns la un acord de principiu cu mijlocașul Dinu Todoran, pentru ca acesta să evolueze din retur la Botoșani. Fost coechipier la Unirea Urziceni cu Todoran, Valeriu Bordeanu, antrenor-jucător al echipei a afirmat că transferul mijlocașului de 33 de ani va crește valoarea lotului.

Fost campion al României cu Unirea Urziceni, Dinu Todoran, echipă pentru care a jucat în grupele Champions League, ediția 2009-2010, contabilizând un meci în această competiție, în care Unirea a obținut opt puncte, a evoluat de-a lungul carierei, sale la Petrolul Ploiești, Astra Ploiești, Farul Constanța, Unirea Urziceni și Victoria Brănești.

„Este un câștig foarte mare având în vedere că el este un campion al României. Cred că nu se mai îndoiește nimeni de calitățile lui, dar este un mare plus datorită caracterului pe care îl are. Este un jucător polivalent și asta a contat foarte mult”, a declarat Valeriu Bordeanu.

Mijlocașul central vine la Botoșani din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de Victoria Brănești, echipă pentru care a evoluat și în Liga I și a ales gruparea locală în detrimentul formației Farul Constanța unde a fost dorit cu insistență în această iarnă.

Ghiceanu este aproape de revenire

Un alt transfer pe care oficialii lui FC Botoșani sunt pe cale să-l realizeze este cel al lui Bogdan Ghiceanu. Aceștia au anunțat că în proporție de 90% atacantul dat afară de la CSMS Iași va fi repatriat.

„Am vorbit și cu Ghiceanu și a spus că va veni la reunirea lotului, el încheindu-și definitiv conturile cu Iașiul. În această iarnă ne vom întări în toate compartimentele. Ne dorim acest lucru pentru că în tur am suferit deoarece unii jucători în care am crezut, am investit și ne-am pus mari speranțe nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor noastre”, a declarat Cornel Șfaițer.

Nu este exclus ca alături de Ghiceanu, la FC Botoșani să ajungă și Daniel Orac, jucător care nu mai este dorit de Ionuț Popa, tehnicianul CSMS Iași.

Sursa: Monitorul de Botoșani

21 Dec. 2011, 14:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă