Dan Alexa este noul antrenor al echipei Dunărea Călărași. Președintele clubului anunță aducerea a „doi fotbaliști buni”

Dan Alexa este noul antrenor al echipei Dunărea Călărași.** Președintele clubului anunță aducerea a

Dunărea Călărași și-a numit, în sfârșit, un antrenor principal după ce în ultimele două etape fusese condusă de pe banca tehnică de secunzii Ion Manu și Mirel Condei. Echipa din Liga 2 se despărțise de Adrian Iencsi după prima etapă din noul sezon, iar acum va fi preluată de Dan Alexa.

Fostul antrenor al echipei din Liga 1 Concordia Chiajna, Dan Alexa (37 de ani), a semnat astăzi, 22 august, un contract pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire cu gruparea Dunărea Călărași. Alexa a mai pregătit în cariera sa de antrenor formații ca ACS Poli Timișoara, Rapid București, ASA Târgu Mureș și Concordia Chiajna.

„Am avut mai multe discuții cu diferiți antrenori. Alexa a acceptat oferta noastră. El vine în această seară la Călărași și mâine va fi pe banca Dunării la meciul pe care îl jucăm acasă cu CS Balotești”, a declarat președintele clubului Dunărea, Florin Brișan.

Dan Alexa a mai antrenat-o în acest sezon pe Concordia Chiajna, într-un singur meci, în prima etapă a Ligii 1, după aceea demisionând și fiind înlocuit cu Vasile Miriuță.

Brișan anunță aducerea a doi „fotbaliști buni”

În altă ordine de idei, echipa călărășeană s-a despărțit în această perioadă de doi jucători: Bogdan Stancu și Gelu Velici. „Vom mai aduce jucători. Este și normal după ce ne-au plecat doi jucători. Suntem în proporție de 70% să aducem doi fotbaliști buni”, a mai spus Brișan.

Dunărea Călărași joacă miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul „Ion Comșa”, în etapa a 4-a a Ligii 2, în compania formației CS Balotești. Prețul unui bilet este de 5 Ron.

După desfășurarea primelor trei etape din noul sezon al Ligii 2, Dunărea a adunat doar un punct și se află pe locul 17, retrogradabil.

Articol scris de Cătălin NIȚU
Foto: Alexandru DOBRE (Mediafax foto)

Pe aceeași temă