Dacia Unirea testează trei jucători din Cluj. Pentru meciul cu Tărlungeni se mizează pe victorie

Dacia Unirea testează trei jucători din Cluj.** Pentru meciul cu Tărlungeni se mizează pe victorie

Miercuri dimineață, la antrenamentul echipei Dacia Unirea au participat și trei jucători sub 21 de ani de la Viitorul „Mihai Georgescu” Cluj, fotbaliști veniți pe filiera Auraș Brașoveanu. Aceștia sunt mijlocașul Robert Roșoagă, fundașul central Alexandru Misăraș, ambii născuți în 1997, și fundașul dreapta Eduard Oprea, fotbalist născut în 1998. Dintre aceștia, Roșoagă a evoluat deja în Liga a 2-a, la FC Caransebeș.

Jucătorii menționați au venit la Brăila însoțiți de profesorul Mihai Georgescu de la școala de fotbal cu același nume, acolo unde s-au format fotbaliști care nu mai au nevoie de nicio prezentare precum Chiricheș, Maxim sau Raț.

„Auraș Brașoveanu are o relație foarte bună cu Viitorul Mihai Georgescu și această școală de fotbal ne propune trei jucători. Ei au venit în probe la Dacia Unirea, iar dacă vor confirma vom începe o colaborare cu acest club”, a declarat Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea.

De luni și până ieri jucătorii echipei fanion a orașului Brăila s-au antrenat la stadionul Chimia din stațiunea Lacu Sărat, în vederea importantei partide din etapa a doua a Ligii a 2-a, cu Unirea Tărlungeni. Și asta deoarece pe Municipal s-a desfășurat concursul pentru pompierii voluntari.

„Se vede că au un instructaj fotbalistic foarte bine făcut, nu poți da un verdict după un singur antrenament, rămâne să-i urmăresc și în zilele următoare”, a spus Alin Pânzaru la finalul antrenamentului.

Pânzaru despre meciul cu Tărlungeni: „Cred că vom putea obține o victorie”

Antrenorul principal al echipei brăilene a prefațat și partida cu Unirea Tărlungeni, prima pe teren propriu pentru formația brăileană în această nouă ediție de campionat: „Ne așteaptă un nou examen important, cu Unirea Tărlungeni, așa cum, de altfel, vor fi toate din acest campionat, care se desfășoară, în premieră, într-un nou format cu o singură serie și ne pregătim să-l trecem cu bine. Atmosfera este bună, Necoară și Dima au avut ceva probleme medicale după jocul de la Călărași, însă ei s-au antrenat normal alături de ceilalți jucători. Sper să nu avem ghinion și se mai accidenteze cineva. Unirea Tărlungeni va veni cu elanul echipei victorioase în prima etapă, însă pe teren propriu trebuie să legăm a doua victorie din acest campionat și cred că o vom putea obține. Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare sâmbătă la Municipal”, a precizat Alin Pânzaru.

În altă ordine de idei, pentru partida cu Unirea Tărlungeni, în echipa brăileană este posibil să-și facă debutul și noua achiziție, Cosmin Neagu. Jucătorul a fost înregistrat la FRF, iar miercuri a făcut vizita medicală pe care a trecut-o cu bine.

Articol scris de Costel FILIP

Pe aceeași temă