Cucui: „Îmi doresc să plec undeva unde să joc mai mult”

Cucui:**

Antrenorul echipei CS Mioveni, Claudiu Niculescu va demara discuțiile cu oficialii de la CSM Rm.Vâlcea, pentru transferul fundașului central Rareș Cucui. Fostul antrenor din Zăvoi nu ascunde interesul pentru Rareș Cucui, jucător pe care l-a adus pe când antrena la Vâlcea de la U Cluj.

„Este adevărat că l-aș vrea pe Cucui, este un jucător foarte bun, pe care eu l-am adus la Vâlcea. Deocamdată sunt doar discuții de principiu. Eu mi-l doresc pe Rareș, însă depinde daca vom putea să ne înțelegem cu cei de la Vâlcea pentru transferul lui. La Mioveni ne trebuie juniori sub 21 de ani, pentru că este foarte posibil să îi pierdem în această iarnă pe Mîrzeanu și Bălan, care să revină la U Craiova, fiind în patrimoniul lor” ne-a declarat în exclusivitate Claudiu Niculescu. În vara trecută, Claudiu Niculescu a mai luat la Mioveni doi jucători de la Vâlcea, ambii liberi de contract, pe Edi Stoica și Daniel Iancu.  

Fundașul central Rareș Cucui își dorește să plece din Zăvoi, acolo unde antrenorii Lincar și Pelici nu i-au dat prea multe șanse. „Nu știu deocamdată nimic de un transfer la Mioveni, nu am vorbit cu Claudiu Niculescu să merg acolo. Eu mai am un an și jumătate de contract cu Vâlcea, dar vreau să plec. Îmi doresc să joc mult mai mult, să profit că mai am jumătate de an de juniorat și să îmi revin la forma dinaintea accidentării. Am jucat foarte puțin în acest sezon, am doar patru meciuri în campionat, îmi doream să joc mult mai mult. Jocul e cartea de vizită al fotbalistului, dacă nu joc, nu am cum să cresc în valoare doar prin antrenamente” a declarat Rareș Cucui.

Fundașul nu își explică declinul echipei sale din acest sezon: „Nici noi nu știm motivele, poate a fost o schimbare prea masivă de jucători în vară, au fost și alți antrenori…Ne-am prăbușit dintr-o dată, deși eram cam toți aceeași care anul trecut ne-am bătut la promovare. Atmosfera nu a mai fost la fel de bună, parcă nu mai eram o echipă!”.

CSM Râmnicu Vâlcea s-a despărțit deja de un jucător,  Marius Briceag semnând încă din vară cu CS U Craiova. Este de așteptat însă ca șefii din Zăvoi să rezilieze contractele unor jucători cu salarii mari, care nu au confirmat.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă