Cu cele trei noi achiziții, Dacia Unirea Brăila a ajuns la opt transferuri în această iarnă. Doi fundași și un mijlocaș sunt ultimele noutăți

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Feb. 2018, 18:15 Actualizat: 15 Feb. 2018, 18:16 Bursa transferurilor

Dacia Unirea Brăila își schimbă în proporții foarte mari lotul pe care se va baza în partea a doua a sezonului Ligii 2, în care are ca obiectiv menținerea în eșalon. Echipa aflată pe locul 18 din 20 a anunțat legitimarea a încă trei jucători, ceea ce însemnă că până acum, în această iarnă, a realizat opt transferuri. După Marian Anghelina, Tudor Țăranu, Alin Manea, Raul Vitan și Alexandru Nicola, formația antrenată de Alin Pânzaru a bătut palma și cu Alexandru Gîț, Sorin Sima și Jurgen Dushkaj.

Alexandru Gîț este născut în 1997, evoluază pe postul de fundaș dreapta, iar ultima dată a fost legitimat la „U” Cluj. În cariera sa a mai jucat și pentru Sănătatea Cluj și Performanța Ighiu.

Sorin Sima (foto principal) este născut în anul 2000, a fost format la Școala de Fotbal Luceafărul Brăila, poate evolua ca fundaș stânga, iar ultimul club pentru care a evoluat a fost CS U Craiova.

Jurgen Dushkaj (foto text) are 22 de ani (9 iunie 1995), evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, însă e o opțiune și pentru postul de atacant. Albanezul a evoluat în cariera sa pentru Ada Velipojë (Albania), Avântul Valea Mărului și Sporting Liești, pentru acestea două bifând meciuri în Liga 3.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Feb. 2018, 18:15 Actualizat: 15 Feb. 2018, 18:16 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă