Cu cele trei noi achiziții, Dacia Unirea Brăila a ajuns la opt transferuri în această iarnă. Doi fundași și un mijlocaș sunt ultimele noutăți

Dacia Unirea Brăila își schimbă în proporții foarte mari lotul pe care se va baza în partea a doua a sezonului Ligii 2, în care are ca obiectiv menținerea în eșalon. Echipa aflată pe locul 18 din 20 a anunțat legitimarea a încă trei jucători, ceea ce însemnă că până acum, în această iarnă, a realizat opt transferuri. După Marian Anghelina, Tudor Țăranu, Alin Manea, Raul Vitan și Alexandru Nicola, formația antrenată de Alin Pânzaru a bătut palma și cu Alexandru Gîț, Sorin Sima și Jurgen Dushkaj.

Alexandru Gîț este născut în 1997, evoluază pe postul de fundaș dreapta, iar ultima dată a fost legitimat la „U” Cluj. În cariera sa a mai jucat și pentru Sănătatea Cluj și Performanța Ighiu.

Sorin Sima (foto principal) este născut în anul 2000, a fost format la Școala de Fotbal Luceafărul Brăila, poate evolua ca fundaș stânga, iar ultimul club pentru care a evoluat a fost CS U Craiova.

Jurgen Dushkaj (foto text) are 22 de ani (9 iunie 1995), evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, însă e o opțiune și pentru postul de atacant. Albanezul a evoluat în cariera sa pentru Ada Velipojë (Albania), Avântul Valea Mărului și Sporting Liești, pentru acestea două bifând meciuri în Liga 3.

Pe aceeași temă