CSU, mai tare ca ACS Poli! Cât plătesc oltenii pentru Vătăjelu

CSU, mai tare ca ACS Poli!** Cât plătesc oltenii pentru Vătăjelu

Mutarea lui Bogdan Vătăjelu de la Reșița la Craiova s-a concretizat. Bănățenii s-au ales în urma mutării cu o sumă mare pentru un transfer între două cluburi de eșalon secund: 150.000 de euro. Președintele „rosso-nerilor”, Cătălin Rufă, anunță că suma va fi folosită pentru întărirea echipei din Valea Domanului și spune că Daniel Oprița, de care aceeași CSU Craiova s-a despărțit azi, e ca și înregimentat, alături de Zimmermann, Vădrariu și Enescu.

„E chiar o sumă foarte bună pentru Liga a II-a. Jucătorul și-a dorit să meargă, să lucreze și cu Ovidiu Stângă, pe care-l știa de la lotul național. Noi, cum am mai zis, am vrut să respectăm dorința lui deși inclusiv autoritățile au vrut să-l păstrăm”, a declarat Cătălin Rufă.

Bogdan Vătăjelu (20 ani) i-a costat pe olteni, care au anunțat azi oficial transferul, 186.000 de euro dacă luăm în calcul și TVA-ul. O sumă de care ACS Poli, alt club care l-a dorit pe jucător, nu a putut dispune. Metalul a așteptat cea mai bună ofertă, fundașul stânga, căpitan integralist al echipei în prima parte a campionatului, a fost ofertat și de Ceahlăul. „Banii obținuți vor fi folosiți pentru a întări echipa”, a precizat Rufă.

Portarul Eduard Zimmermann a sosit deja la cărășeni iar în zilele următoare e așteptată și sosirea lui Daniel Oprița. De asemenea Metalul încă speră la repartrierea fundașului Andrei Tânc de la Rapid.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă