CSMS Iași s-a reunit cu trei foști „studenți” în lot! Toți au semnat pe trei ani

CSMS Iași s-a reunit cu trei foști

Fără să știe încă în ce eșalon vor evolua în sezonul viitor, fotbaliștii de la CSMS Iași s-au reunit luni seară în Copou sub comanda noului antrenor Costel Enache. La reunire au fost prezenți 26 de jucători, noutățile fiind Leonard Dobre (atacant), Codruț Cioranu (fundaș central, foto dreapta), Daniel Novac (mijlocaș, foto stânga), și Serghei Lepmets (portar). Primii doi au venit în Copou de la Sportul Studențesc, iar al treilea de Chiajna și au semnat contracte pe trei sezoane cu gruparea ieșeană, în timp ce portarul Lepmets urmează să negocieze cu oficialii clubului.

La stadion au fost prezenți și câțiva jucători care au evoluat la Iași în sezonul trecut și care încă sunt sub contract până la 30 iunie, dar situația acestora este incertă.

„Deocamdată au semnat pe trei ani Novac, Cioranu, și Dobre, ultimii doi de la Sportul Studențesc, Mihalache a semnat pe patru ani, iar în zilele următoare vor mai veni și alți jucători. Portarul Lepmets este și el în Copou și vom purta tratative cu el. Vom încerca să păstrăm în lot și câțiva jucători din lotul vechi, între care și Țigănașu, care aparține de Astra și a fost împrumutat la noi. Este greu să schimbăm aproape toată echipa, dar nu avem încotro. Este o situație delicată, dar trebuie să ne adaptăm din mers. Să rămânem noi în Liga I și avem timp ulterior să ne întărim și să ne omogenizăm”, a declarat Florin Prunea.

Oficialul ieșean a mai spus că programul echipei va fi stabilit în funcție de decizia pe care o va lua Comitetul Executiv al FRF pe data de 5 iulie: „Până pe 5 iulie echipa se va pregăti în Iași, avem cele mai bune condiții la stadion. Apoi, în funcție de decizia pe care o va lua FRF, vom stabili programul echipei. Despre un eventual baraj nu vreau să discut, pentru că nu are cum să se joace baraj din punct de vedere al regulamentului”.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Serghei Lepmets (Ceahlăul), Andrei Bălan, Mihai Luca (CSM Pașcani).
Fundași: Alexandru Crețu, Bogdan Straton, Adrian Avrămia, Iulian Vladu, Ovidiu Mihalache, Radu Miron, Narcis Bădic, Codruț Cioranu (Sportul), Ionuț Mihălăchioaie.
Mijlocași: Alexandru Țigănașu, Marius Onofraș, Marius Călugăru, Ionuț Nuțescu, Petre Agrigoroaie (toți trei CSM Pașcani), Andrei Pușcașu (CF Brăila), Daniel Novac (Chiajna), Răzvan Catană (Petrolul).
Atacanți: Claudiu Ionescu, Andrei Herghelegiu, Adrian Pătulea, Mădălin Crengăniș, Răzvan Gorovei, Leonard Dobre (Sportul).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă