CS Mioveni pregătește cu atenție transferurile: „Trebuie să schimbăm un pic mentalitatea jucătorilor”

CS Mioveni pregătește cu atenție transferurile:**

Până la începerea campionatului, CS Mioveni va transfera mai mulți jucători, an­trenorii și conducătorii clubului realizând că echipa are mai multe posturi deficitare. Cea mai mare nevoie ar fi pen­tru galben-verzi de aducere a unor fotbaliști de valoare în defensivă și în atac, aici echipa suferind în ultimii ani.

„Suntem în discuții cu jucători. Vom aduce, dar nu pot să dau nume. Sunt câteva posturi deficitare: fundaș central, atacant. Discutăm cu câțiva jucători de valoare. Deocamdată, certitudini sunt Ionescu de la SCM și revenirile lui Delcea, Panait, Dumitrache. Discutăm cu câțiva jucători de valoare, pentru că nu voiam ca ei să fie doar la număr”, spunea președintele Dumitru Olteanu.

La rândul său, antrenorul Claudiu Niculescu a completat: „Eu am propus conducerii jucători, iar dânșii mi-au propus mie niște nume. Eu sunt de acord cu ei, deoarece îi cunosc și sunt fotbaliști buni. Cei propuși de mine sunt de Liga I, dar și de Liga a II-a. Cred că, pe viitor, aici trebuie să schimbăm un pic mentalitatea jucătorilor. Conducerea clubului a decis despărțirea de unii jucători până să vin eu. Poate unii se plafonaseră. Oricum, încercăm să facem o combinație între tinerii pe care îi avem la echipă și cei cu experiență”.

Referitor al transferurile verii, președintele executiv Telu Stancu a adăugat și el: „E necesar să aducem jucători valoroși, care au jucat în Liga I. Cu atât mai bine pentru noi. Asta ne dorim, să aducem fotbaliști care să joace, nu care să stea pe bancă”.

Amical cu AS Valea Ursului

În altă ordine de idei, CS Mioveni va disputa sâmbătă dimineață primul amical al acestei veri. De la ora 10:00, pe stadionul din Ștefănești se va juca partida CS Mioveni – AS Valea Ursului, adversara galben-verzilor fiind câștigătoarea Cupei României – faza pe județ și ocupanta locului II în Liga a IV-a.

Meciul va fi primul cu Claudiu Niculescu pe bancă, noul antrenor urmând să vadă la lucru jucătorii pe care îi are sub comandă.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă