„Craiova nu se refuză, este ca o icoană și trebuie să te închini în fața ei”

Mijlocașul central Eugen Rioșanu, care a evoluat în returul ediției de campionat 2012-2013 pentru FC Olt Slatina, a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova.

Rioșanu a stabilit o înțelegere cu formația patronată de controversatul Adrian Mititelu și spune că nu avea cum să refuze oferta primită de la clubul fanion al Olteniei.

„Mă bucur enorm că am ajuns la Universitatea Craiova, există o singură echipă în Craiova, cea a lui Adrian Mititelu. Înțelegerea mea cu clubul este pe trei ani și sper să avem rezultate foarte bune. Craiova nu se refuză, este ca o icoană și trebuie să te închini în fața ei. Eu aș vrea să jucăm la Craiova, dar din păcate echipa își va disputa meciurile din organizare proprie la Severin, cel mai probabil. Eu sunt obișnuit și cu acest oraș. Reunirea și primul antrenament sunt programate pe 22 iulie, iar echipa a fost înscrisă în Liga a II-a”, a spus Rioșanu.

Jucătorul susține că a petrecut o perioadă frumoasă la FC Olt Slatina și se bucură că echipa slătineană a rămas în eșalonul al doilea.

„A fost o perioadă frumoasă la Slatina, chiar dacă nu am avut rezultate. La Slatina am stat șase luni și am evoluat în opt din cele unsprezece jocuri. Eram un grup frumos și cred că meritam un loc mai bun în clasament, chiar mă bucur că au rămas în Liga a II-a. Le urez multă baftă în noul sezon”, a adăugat fostul jucător de la FC Olt Slatina.

Rioșanu este considerat un jucător cu experiență, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru echipele FC Național, Gaz Metan CFR Craiova, care s-a transformat ulterior în Gaz Metan Severin, și FC Caracal, unde a stat o jumătate de an. Fundașul central are în palmares două promovări, reușind să acceadă în eșalonul al doilea cu Gaz Metan CFR Craiova, iar cu Gaz Metan Severin a făcut pasul în Liga I.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă