Craiova lui Mititelu a mai făcut patru transferuri! Unul dintre ei iese în evidență: crescut de City, a jucat în Olanda și are un frate legitimat la echipa lui Guardiola

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Feb. 2019, 09:26 Actualizat: 23 Feb. 2019, 09:27 Bursa transferurilor
Craiova lui Mititelu a mai făcut patru transferuri!  Unul dintre ei iese în evidență: crescut de City, a jucat în Olanda și are un frate legitimat la echipa lui Guardiola

U Craiova 1948 SA continuă să se întărească pentru promovarea în Liga 2, iar Marcel Pușcaș și Nicolo Napoli, oamenii cărora Adrian Mititelu le-a încredințat clubul, au reușit patru noi transferuri. Printre noutățile clubului din Bănie se numără și Fisayo Adarabioyo, fratele lui Tosin Adarabioyo, jucător care aparține de Manchester City.

Fisayo Adarabioyo (24 de ani) este vârf, are 1.90 m și vine la Craiova pentru a-l înlocui pe Mihai Dina, exclus din lot, alături de Florin Costea, de Pușcaș și Napoli. Fratele lui Tosin Adarabioyo, jucător care aparține de Manchester City, dar e împrumutat la West Bromwich Albion, a fost crescut și el de Manchester City, apoi a jucat la echipele secunde ale lui Birmingham și Crystal Palace. A trecut prin Olanda, pe la NAC Breda și FC Oss, iar din luna iulie a anului trecut era liber de contract, fiind cotat la 75.000 de euro.

Takahashi Kazuki este un mijlocaș japonez de 22 de ani și 1.77 m, după cum informează pagina de facebook a clubului lui Adrian Mititelu. Tot de acolo aflăm că Keita Saibaa Maudo, norvegian de origine gambiană, are 21 de ani, 1.80 m și joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, fiind stângaci.

În afara celor trei străini, Craiova l-a legitimat și pe Adrian Cristian Marian Șter (20 de ani), care vine de la echipa secundă a celor de la CFR Cluj.

Toți patru au semnat contracte valabile pe doi ani și jumătate.

U Craiova 1948 SA i-a mai achiziționat în această iarnă pe mijlocașii Claudiu Codoban (30 ani, ex Luceafărul Oradea) și Ionuț Tănase (21 ani, ex Gloria Lunca Teuz Cermei) și atacanții Robert Răducanu (22 ani, ex Viitorul), Alexandru Avram (27 ani, ex SR Brașov) și Vlad Boția (23 ani, ex SR Brașov).

Altfel, echipa antrenată de Nicolo Napoli joacă astăzi, de la ora 14:00, la Slatina, ultimul amical înainte de reluarea campionatului, cu CSM Slatina, liderul Ligii a 4-a Olt.

U Craiova SA ocupă locul 3 în Seria 3 la jumătatea campionatului Ligii 3, cu 30 de puncte, la patru în spatele liderului Turris Oltul Turnu Măgurele. Oltenii vor debuta în retur pe 2 martie, în deplasarea la Atletic Bradu.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Feb. 2019, 09:26 Actualizat: 23 Feb. 2019, 09:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă