Costin Stoica revine la Vâlcea după doi ani și jumătate: „Mi-aș dori foarte mult să promovez cu CSM”

Costin Stoica revine la Vâlcea după doi ani și jumătate:**

La insistențele antrenorului Alexandru Pelici, atacantul Costin Stoica revine la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă pentru care a mai evoluat în perioada 2011-2013. Discuțiile dintre jucător și CSM au fost dezvăluite de siteul nostru, chiar după meciul direct dintre Vâlcea și FC Caransebeș.

Vârful venit de la Caransebeș l-a anunțat ieri pe managerul Lucian Munteanu că acceptă oferta și va veni la reunirea echipei. Stoica va avea o sarcină dificilă, de a face uitată plecarea golgheterului Marius Staicu. „Sunt încântat să revin la Vâlcea și să lucrez din nou cu antrenorul Alex Pelici. Sper ca, prin evoluțiile și realizările mele, să ajut cât mai mult echipa” a spus Stoica.

Vârful crede că se poate bate la promovare în acest sezon cu CSM. „Dacă echipa este acolo sus, de ce nu, ne gândim să promovăm. Eu mi-aș dori foarte mult să promovez cu CSM. Sper ca, la finalul acestui campionat, împreună cu grupul care s-a format la Vâlcea, să ne bucurăm de o revenire a acestui oraș pe prima scenă fotbalistică” a mai declarat Costin Stoica.

14 meciuri și 3 goluri a bifat Constantin Stoica pentru FC Caransebeș în prima parte a sezonului actual

CSM Râmnicu Vâlcea se va reuni mâine, în Zăvoi. Alături de Costin Stoica, mai ajung la reunire alți doi jucători noi, Kevin Trabalka (împrumut Dinamo) și Răzvan Dâlbea (Târlungeni).

Și-au reziliat contractele cu CSM jucătorii Marius Staicu și Ovidiu Popescu, iar Marius Tomozei și Dragoș Firțulescu sunt și ei pe picior de plecare, în timp ce Lucian Iordache este la final de contract.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă