Corcoveanu a semnat cu Național Sebiș. Lista de achiziții rămâne deschisă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Feb. 2015, 12:04 Actualizat: 18 Feb. 2015, 12:04 Bursa transferurilor
Corcoveanu a semnat cu Național Sebiș.  Lista de achiziții rămâne deschisă

Liderul seriei a IV-a în Liga a 3-a, Național Sebiș, și-a completat locul vacant de la mijlocul terenului cu Ninel Corcoveanu. Fostul fotbalist al Baloteștiului a și efectuat cantonamentul alături de sebișeni, însă înțelegerea oficială cu șefii clubului a venit doar luni.

„E fotbalistul nostru până în vara anului următor. Chiar dacă Corcoveanu nu este încă în cea mai bună formă sportivă, experiența sa aduce un plus pentru noi la mijlocul terenului. Ne va fi util pe parcursul returului”, a precizat Adrian Abrudean.

Totodată, antrenorul „alb-albaștrilor” spune că până la încheierea perioadei de transferuri mai pot apărea fotbaliști noi în lot, cu condiția ca raportul calitate – preț să fie bun.

Abrudean: „Au fost aspecte de care am fost nemulțumiți și pe care trebuie să le corectăm”

Până acum, sebișenii nu au arătat prea bine în meciurile amicale, ultima „ispravă” venind pe terenul Oșorheiului, echipă fără pretenții de promovare din C5. Luni, Mardare et. comp. au avut parte de o ședință, în care s-au analizat lucrurile mai puțin bune apărute în amicalul de sâmbăta trecută. „Încerc să-i fac pe jucători să conștientizeze faptul că nu mai e mult până la primul meci pe puncte, iar unele greșeli nu mai avem voie să le facem. Dincolo de rezultate, care nu sunt prioritare în această perioadă, au fost aspecte de care am fost nemulțumiți și pe care trebuie să le corectăm. Sperăm ca încă de la amicalul de sâmbătă, cu Sighetul Marmației, să arătăm mai bine, deși obiectivul nostru este să fim pregătiți sută la sută pentru meciul cu Filiașiul din prima etapă a returului”, a adăugat „Știli” Abrudean.

Marți, Sebișului a avut parte de două antrenamente la care au participat absolut toți fotbaliștii din lot. „E un lucru pozitiv că nu avem nicio problemă medicală, putem lucra la capacitate maximă”, a concluzionat tehnicianul Naționalului.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Feb. 2015, 12:04 Actualizat: 18 Feb. 2015, 12:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă