CNS Cetate, aproape de un transfer de bombă. Bobar îl aduce pe N’Doye la Deva

CNS Cetate, aproape de un transfer de bombă.** Bobar îl aduce pe N'Doye la Deva

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CNS Cetate Deva, se pregătește de transferul anului. Clubul prezidat de Cristian Bobar a ajuns la înțelegere cu senegalezul Ousmane N’Doye (38 ani), ultima dată la ASA Târgu Mureș.

Ousmane N’Doye, fratele mult mai cunoscutului Dame N’Doye, jucător la Lokomotiv Moscova, e liber de contract după ce s-a despărțit de ASA Târgu Mureș și e la un pas să semneze cu CNS Cetate Deva. Conform surselor din cadrul echipei, nonconformistul mijlocaș ar veni la Deva în urma prieteniei care îl leagă de actualul președinte al clubului, Cristian Bobar, cu care a colaborat și la Târgu Mureș. De altfel, conducătorul echipei din Liga 3 încearcă în această perioadă să rezolve și problema vizei fotbalistului.

În cariera sa, Ousmane N’Doye a mai jucat în România pentru echipele FC Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari și ASA Târgu Mureș, cu aceasta din urmă câștigând singurul său trofeu în țară, Supercupa, în ediția 2015/2016.

La CNS Cetate Deva a mai venit în această vară și Andrei Vaștag, fost la Viitorul lui Hagi și la Dinamo, fiul celebrului boxer Feri Vaștag.

Articol scris de Loredana Juglea

Pe aceeași temă