Ciobanu nu mai vrea să continue la Rapid. Mesajul emoționant al fundașului prin care își ia la revedere de la Suceava

Ciobanu nu mai vrea să continue la Rapid.** Mesajul emoționant al fundașului prin care își ia la revedere de la Suceava

Fundașul Sorin Ciobanu este al optulea jucător care părăsește gruparea Rapid CFR Suceava în această iarnă, după portarul Cătălin Pascal, fundașii Radu Sava, Constantin Ferariu, Paul Mateciuc, mijlocașii Cătălin Strugariu și Lucian Plăcintă și atacantul Marco Enciu.

Jucătorul prahovean și-a anunțat despărțirea de clubul din Suceava printr-o postare pe pagina sa de Facebook. „După primele șase luni, plec din Bucovina la fel cum am plecat din toate locurile pe unde m-a dus vântul, dar dragi inimii mele… singur, ușor accidentat, dar cu puterea de a-mi privi trecutul în față la fiecare dispariție a unei zile și spun asta pentru că am făcut multe sacrificii! De fapt am făcut ce am simțit! Rămâneți cu bine… în sufletul meu!”, a scris Ciobanu, care era dorit de Costel Ilie în continuare la echipă.

„Sorin Ciobanu simte nevoia unei noi provocări în carieră și a primit acceptul nostru de a-și căuta o altă echipă. Nu puteam să-l ținem cu forța pe Areni și nu ne rămâne decât să-i mulțumim pentru activitatea prestată la Suceava”, a declarat Dumitru Moldovan, președintele executiv al Rapidului.

În vârstă de 26 de ani, Ciobanu a evoluat în 14 partide pentru Rapid în sezonul de toamnă, izbutind să înscrie și un gol. Înainte de a ajunge la Suceava, Ciobanu a mai evoluat pentru grupările Petrolul Ploiești, Chimia Brazi, Sportul Studențesc și Metalul Reșița.

Golofca a început pregătirile cu FC Botoșani

În altă ordine de idei, evoluțiile bune ale lui Cătălin Golofca din prima parte a campionatului nu au trecut neobservate, astfel că micuțul mijlocaș al Rapidului a atras privirile oficialilor grupării de prima ligă FC Botoșani. Ajuns cel mai vechi echipier al formației sucevene la vârsta de doar 25 de ani, Golofca a primit acceptul conducerii clubului de a merge în pregătiri cu lotul echipei antrenate de Cristian Pustai.

Acesta a fost prezent ieri la reunirea echipei botoșănene, urmând să fie monitorizat atent pe parcursului stagiului de pregătire centralizată care va avea loc la Gura Humorului. „Sper să confirm așteptările și demonstrez că merit să fac parte din această echipă. Sunt decis să muncesc mult pentru a nu rata această oportunitate de transfer. Am deja 25 de ani, am acumulat deja destulă experiență la Liga a II-a și cred că a venit timpul să fac pasul spre primul eșalon”, a declarat Cătălin Golofca.

După FC Voluntari, FC Botoșani este a doua echipă de Liga 1 care și-a manifestat interesul pentru fotbalistul Rapidului în ultimele luni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă