Chipirliu continuă la Fortuna: „Am semnat cu acest copil minune”

Chipirliu continuă la Fortuna:**

După o vară cu multe incertitudini, Bogdan Chipirliu a semnat sâmbătă cu Fortuna Poiana Câmpina, echipă la care fusese „detașat” și în campionatul trecut de către echipa sa, Oțelul Galați. Situația sa contractuală față de gruparea gălățeană a fost destul de incertă, ceea ce nu i-a permis să se alăture cu mai mult timp în urmă formației antrenate de Florin Stăncioiu.

„Astăzi am semnat cu acest copil minune, Bogdan Chipirliu, iar compartimentul nostru de atac este unul solid acum”, a declarat Hacic Garabet, oficial al Fortunei la o emisiune la Sport Total FM.

De întoarcerea lui Chipirliu la Fortuna s-a bucurat și antrenorul Florin Stăncioiu, care declara mai în glumă mai în serios că „toată vara l-am așteptat pe Chipirliu” și a mai adăugat „este un jucător important, mă bucur că ni s-a alăturat și am mare încredere că va repeta jocul bun din sezonul precedent”.

În returul și play-off-ul trecutei ediții de campionat, Chipirliu a înscris 14 din cele 41 de goluri ale Fortunei, pentru care a evoluat 1094 minute.

Sursa: Sport Câmpina

Pe aceeași temă