Chindia ia încă un jucător de la Dinamo! Noua achiziție din lotul lui Viorel Moldovan

Chindia ia încă un jucător de la Dinamo!** Noua achiziție din lotul lui Viorel Moldovan

Relația bună dintre Chindia și Dinamo a fost confirmată din nou în această săptămână. Cum Viorel Moldovan a cerut transferuri pentru a putea duce până la final lupta pentru promovare, antrenorul a primit un jucător din „Ștefan cel Mare”, acolo de unde formația târgovișteană și-a tot completat lotul în ultimii ani.  Alin Dudea (21 de ani) nu a fost păstrat de Florin Bratu în lotul „câinilor”, astfel că fundașul a fost cedat la Chindia sub formă de împrumut.

Ducea nu a evoluat deloc în acest sezon pentru bucureșteni, asta după ce în ediția trecută a prins 17 jocuri. În sezonul 2015-2016, jucătorul originar din Craiova a mai jucat în Liga 2, la Foresta Suceava, tot împrumutat de la Dinamo.

În această vară, tot din „Ștefan cel Mare”, Chindia l-a readus pe portarul Iustin Popescu, care și-a încheiat definitiv contractul cu Dinamo, dar și pe Andreas Mihaiu, un mijlocaș pe care anul trecut alb-roșii l-au dat în Liga 3 la Voința Turnu Măgurele. În ediția precedentă de Liga 2, de la Dinamo la Târgoviște au mai fost trimiși și fundașul Denis Ciobotariu și atacantul Mihai Neicuțescu.

Altfel, Chindia s-a despărțit de Alin Pencea, jucător care a fost cedat în Liga 3 la Turris Oltul Turnu Măgurele. Jucătorul a și debutat cu gol în weekendul trecut, în victoria cu 7-0 cu Viitorul Domnești.

Următorul meci oficial al Chindiei va avea loc peste două săptămâni, pe teren propriu, cu CS Mioveni. În acest weekend, echipa târgovișteană ar fi trebuit să o întâlnescă la Ploiești pe Petrolul, însă partida a fost amânată pentru 12 septembrie, de la ora 19:30, fiindcă stadionul de pe „Ilie Oană” a intrat într-un proces de refacere pentru a găzdui în condiții optime jocul pe de 7 septembrie dintre România și Muntenegru.

Pe aceeași temă