Cătălin Doman, primul transfer al CSM Slatina pentru partea a doua a sezonului. „Este cunoscut drept un jucător capricios, dar este un talent mare”

Cătălin Doman, primul transfer al CSM Slatina pentru partea a doua a sezonului.**

Cătălin Doman (31 ani) a semnat cu CSM Slatina, fiind primul transfer al iernii pentru echipa care își propune promovarea din Seria a 3-a a Ligii 3 în Liga 2. În tur, Doman a jucat în aceeași serie, la Vedița Colonești, unde a fost jucătorul decisiv în multe meciuri pentru această formație.

Antrenorul Slatinei, Mihai Ianovschi, a explicat motivul pentru care l-a dorit pe Cătălin Doman.

„Este un jucător pe care-l cunosc de mult timp, l-am adus pe când avea doar 13 ani la FC Argeș, iar la 18 ani a debutat în Liga 1. Este cunoscut drept un jucător capricios, dar este un talent mare, care nu a performat la nivelul la care trebuia, având în vedere calitățile tehnice pe care le are. Sunt convins că Doman, bine pregătit din punct de vedere fizic, ne va ajuta foarte mult”, a precizat Mihai Ianovschi.

În cariera sa, Cătălin Doman a mai evoluat la FC Argeș, CS Mioveni, Rapid, ACS Poli Timișoara și Khazar Lankaran.

CSM Slatina se va reuni pe data de 15 ianuarie, când când jucătorii vor susține vizita medicală. După două săptămâni de pregătire pe plan local, în perioada 29 ianuarie – 7 februarie, gruparea olteană va susține, la Cheile Grădiștei, stagiul centralizat. Printre amicalele pe care le are perfectate sunt cu Pandurii Târgu Jiu (12 februarie), CS Mioveni (15 februarie), CSM Alexandria (19 februarie), Vedița Colonești (22 februarie) și Unirea Bascov (26 februarie).

La finalul turului, CSM Slatina ocupă locul 2 în Seria a 3-a a Ligii 3, cu 34 de puncte, fiind la egalitate cu liderul Progresul Spartac, care are, însă, un golaveraj mai bun.

Articol scris de Adrian MUJEA

 

Pe aceeași temă