Buhăescu, prezentat oficial la CS Mioveni: „Am mare încredere în el”

CS Mioveni l-a prezentat astăzi, joi, pe singurul jucător cu experiență transferat în această vară, Vasile Buhăescu (27 ani). Atacantul a jucat în Liga 1 pentru FC Vaslui, iar în cariera sa a mai îmbrăcat tricourile echipelor Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Târgu Mureș și Metalul Reșița.

Adus la Mioveni încă din momentul în care Claudiu Niculescu a dat start pregătirii, Buhăescu a fost folosit în amicale de până acum și a marcat mai multe goluri. La conferința de presă susținută la stadionul Orășenesc, președintele Dumitru Olteanu și antrenorul principal au avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului, lăsând de înțeles că își pun baza în evoluțiile sale.

„Începem un nou campionat, unul foarte greu, în care vor lua startul în afară de echipele obișnuite ale ligii secunde și trei formații care anul trecut au fost în liga I, U Cluj, FC Brașov și Gaz Metan Mediaș. Ne așteaptă un sezon greu, dar sperăm să ne clasăm pe primele trei locuri. În această vară am adus și un singur jucător la echipă, un fotbalist de profil ofensiv, Vasile Buhăescu. Un astfel de jucător, un vârf autentic ne-a lipsit în sezoanele precendete. Sperăm să facă treabă și să înscrie cât mai multe goluri, iar echipa să câștige cât mai multe partide cu reușitele lui, și nu numai” a declarat, citat de csmioveni.ro, Olteanu.

„Cum a spus și dl președinte, am adus un atacant, Buhăescu, pe care eu îl cunosc foarte bine. Are multe meciuri în Liga 1 și eu am mare încredere în el. Cred că va ajuta cu experiența lui și cu golurile marcate de el, iar golurile lui sper să aducă și victorii”, a spus și antrenorul Claudiu Niculescu.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns la această echipă. CS Mioveni este o echipă bună pentru Liga a 2-a și eu sper să ajut această echipă să se claseze cât mai sus la finalul campionatului și să ne îndeplinim obiectivul. Sper să ajut cu golurile mele cât mai mult în obținerea victoriilor”, a declarat la rândul său Vasile Buhăescu.

Foto: CS Mioveni / Facebook

Pe aceeași temă