Botoșaniul a renunțat la Aldea

21 Jan. 2009, 12:54 Bursa transferurilor
Botoșaniul a renunțat la Aldea

Cu toate că este sub contract cu FC Botoșani până în vară, Cosmin Aldea (foto, în roșu) nu va mai evolua din retur pentru gruparea moldoveană. Noul tehnician al echipei, Cristian Popovici a declarat că în acest retur nu va miza pe serviciile fundașului de 33 de ani, acesta urmând a-și rezilia contractul cu în zilele urmatoare.

"El nu a jucat nici în turul campionatului și la 33 de ani dacă nu ești titular, chiar nu are sens să mai forțezi. Decât o rezervă de 33 de ani, prefer un jucător tânăr, ca Ghiviziu, Such, sau alții"
, a declarat Cristian Popovici.

Fundașul Cosmin Aldea a părăsit lotul lui FC Botoșani în timpul turului de campionat, după o ceartă cu fostul tehnician, Leo Grozavu. "Cauzele care au dus la ruptura dintre mine și Leo sunt multe. Sunt multe de reproșat, însă nu este momentul. Și așa situația la echipă este dezastruoasă și cred că nu mai are rost să fac valuri. Leo este și el la pămînt, iar eu nu pot să-l apas lovesc pentru că mi-e frica de Dumnezeu ", a declarat Aldea.

În acest sezon, Cosmin a evoluat în total 553 de minute, dintre care 258 în jocurile din Cupa României și 295 în campionat.

 

sport.botosani.ro
 

21 Jan. 2009, 12:54 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă