Blestemul memoriilor continuă la ACS Poli! Doi titulari au mers la comisii, iar clubul are de-a face cu al șaptelea litigiu în ultimele luni

Anul cu probleme financiare se materializează tot mai mult în memorii îndreptate împotriva retrogradatei ACS Poli. Alb-violeții au pierdut patru memorii depuse de foștii jucători, după care un alt fost angajat i-a reclamat la FRF. Săptămâna asta, a venit rândul pentru alți doi fotbaliști să-și ceară drepturile.

Ultimele memorii le-au depus portarul titular Cătălin Straton, precum și fundașul central Alin Șeroni. Ambii ar mai avea contracte cu clubul timișorean, după ce în trecut au fost convinși să-și prelungească înțelegerile. Neplătiți, ambii poliști și-au depus memorii la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor.

Cei doi își cer atât drepturile financiare, cât și încetarea raporturilor contractuale. CNLS le-a dat termen miercurea viitoare, 20 iunie. Chiar dacă clubul ar mai dori să obțină amânări, dacă s-a intrat în ziua 90 de neplată, verdictul e clar în favoarea lui Straton și Șeroni.

Se adună litigiile

Clubul a pierdut recent trei litigii cu actuali jucători. Este vorba de Gabriel Vașvari, Alexandru Ciucur și Alexandru Țigănașu, care au reclamat salariile pentru ianuarie-martie. De asemenea, s-a pierdut și cu Cristian Scutaru, care are de primit primele pentru sezonul 2016-2017. În plus, fostul preparator fizic, Mihai Alexandru, plecat la sosirea lui Leo Grozavu, a depus și el memoriu.

Un litigiu pierdut presupune un termen de 30 de zile pentru plata celor ce au câștigat, astfel că ACS Poli va avea de dat în curând o sumă bună de bani doar pentru a evita depunctări.

Adună fundași dreapta

În ceea ce privește cei care doresc să continue la ACS Poli, după ce Curileac și-a prelungit contractul pe două sezoane, Bogdan Străuț a mai prelungit și el pe încă un sezon.

Timișorenii au acum trei fundași dreapta: Străuț, Haruț și Motreanu. Cei doi sunt eligibili U21. Teoretic însă, ar fi posibili ca unul sau amândoi să fie vânduți, mai ales că Poli are nevoie disperată de bani. Doar datoriile salariale din sezonul încheiat însumează 350.000 de euro.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă