Blănaru are oferte din Liga I, însă Sebișul nu-l dă fără 50 de mii de euro

Blănaru are oferte din Liga I,** însă Sebișul nu-l dă fără 50 de mii de euro

Cel mai important fotbalist al liderului seriei a V-a a Ligii 3-a a atras formațiilor de eșalon superior. Jumătate dintre echipele ligii secunde și-l doresc pe Ștefan Blănaru încă de la începutul anului ce vine, însă pe adresa sa au venit și două oferte din elită. Bineînțeles, acestea au fost „interceptate” de conducerea Naționalului din Sebiș, care i-a și fixat prețul atacantului de 24 de ani, marcator a 13 goluri în primele 14 partide ale campionatului.

„Ne-au întrebat cei de la ACS Poli Timișoara și Ceahlăul Piatra Neamț de Blănaru, le-am comunicat pretențiile noastre, acum așteptăm să fim sunați din nou. Eu zic că 50 de mii de euro e prețul corect. Suntem un club profesionist, care-și propune să promoveze în Liga a 2-a, nu ne permitem să pierdem gratis unii jucători”, a mărturisit Ionuț Popa, directorul tehnic al grupării de pe malul Crișului Alb.

„Mister” se ocupă și de „operațiunea” întărirea lotului, însă până la această oră nu a fost perfectată vreo mutare. „Discuții, negocieri s-au purtat, însă contracte vom semna după Anul Nou, din 6 ianuarie încolo. În funcție de ce jucători vom reuși să aducem, s-ar putea să mai renunțăm la încă doi-trei dintre cei care au evoluat la Sebiș în toamnă”, a mai spus cel mai bine cotat tehnician al Aradului.

Până la această oră, Naționalul s-a despărțit de fundașii Hecsko și Albert și de atacantul Fara.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă