Batin, la un pas de Poli Iași!

06 Jul. 2009, 17:14 Bursa transferurilor
Batin,** la un pas de Poli Iași!

Azi s-a reunit și proaspăta formație de Liga a II-a, FC Baia Mare, care și-a reluat antrenamentele sub comanda acelorași antrenori: Florin Fabian, Dinu Bumb și Vasile Șleam.

 

Amânată cu o săptămînă reluarea pregătirilor, la prima ședință s-au prezentat majoritatea jucătorilor. Astfel, nu au fost la antrenament Paul Batin, Sorin Iodi și Gelu Bar – învoiți, Alin Bota s-a întors la CFR Cluj, de unde a fost împrumutat, iar lui Paul Szentlaszloi i-a expirat contractul și deocamdată acestuia nu i-a propus prelungirea angajamentului cu galben-albaștrii.

 

Poli Iași e dispusă să dea 200.000 euro pentru atacantul Paul Batin.

 

Azi vicepreședintele Consiliului de Administrație Vasile Vlașin se află în drum spre Iași pentru a trata transferul golgeterului la formația din Copou. De asemenea, surse neautorizate susțin că „U” Cluj ar fi făcut o ofertă de 170.000 euro plus un jucător la schimb pentru Batin.

 

În cazul în care Batin va fi cedat la o altă formație, FC Baia Mare ar lua o gură mare de oxigen și pe banii încasați ar face ca jucătorilor antrenați de Florin Fabian să le fie achitate datoriile. În cel mult două zile se va ști dacă jucătorul în vîrstă de 22 de ani va evolua din sezonul viitor pentru un alt club.
 

 

Articol scris de Cosmin FILIP
 

06 Jul. 2009, 17:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă