Bălan, ultima achiziție a Reșiței. Turmacu prezintă situația lotului: „Nu mi se pare că suntem mai slabi”

Bălan, ultima achiziție a Reșiței.** Turmacu prezintă situația lotului:

În ultima zi de transferuri Metalul Reșița a mai bifat o achiziție. Atacantul Claudiu Bălan a semnat cu gruparea bănățeană antrenată de Daniel Oprița. Acesta evoluase în prima parte a sezonului la CS Mioveni după ce s-a format la FC Universitatea Craiova.

Jucătorul sub 21 de ani se încadrează în cerința tehnicianului Oprița de a avea câți mai mulți fotbaliști tineri în lot, însă se mai dorește achiziționarea câtorva pentru a nu întâmpina probleme în alcătuirea primului „11”.

Despre transferurilor și despărțirile din această iarnă a vorbit, într-o intervenție telefonică la Radio Reșița, președintele Jean Turmacu. Acesta crede că Metalul este mai puternică acum față de lotul pe care s-a bazat în prima parte a sezonului. Singura pierdere pe care o regretă conducărorul rosso-nerilor este Mădălin Ciucă.

„Practic noi am pierdut doar un titular, pe Ciucă. Atât, restul sunt toți pe loc. Neagoe nu a fost titular, a jucat ceva mai multe meciuri. Ciobanu a fost și n-a fost titular, la un moment dat a fost și după aia s-a accidentat. Să spunem că ăștia ar fi pierderile, restul au rămas. Au venit Szabo și Bărbulescu, care eu zic că sunt un câștig și au venit să joace, cel puțin teoretic, titulari. Dandea, la fel, ar trebui să fie și el titular. Deci suntem tot acolo, mie nu mi se pare că suntem mai slabi. N-a plecat Buhăescu, care să zici că a făcut diferența în tur, evident în ultima parte, Vasile a rămas pe loc, la fel și Manole, Enescu, Feher, Adi Ionescu, Robert Cristian, Anițoiu sau Zimmermann”, a spus Jean Turmacu.

Metalul Reșița va debuta oficial în noul an într-un meci pe teren propriu cu FC Bihor Oradea, sâmbătă, de la ora 11:00.

Pe aceeași temă