Atudorei și Tudorache, liberi să semneze noi contracte cu FCM Dorohoi. Cei doi jucători au fost puși pe liber de FC Botoșani

Atudorei și Tudorache, liberi să semneze noi contracte cu FCM Dorohoi.** Cei doi jucători au fost puși pe liber de FC Botoșani

Doi dintre jucătorii împrumutați de FC Botoșani la ultima clasată din Seria I a Ligii a 2-a, Răzvan Atudorei (foto) și Tudorel Mihai Tudorache, au fost puși pe liber de gruparea din Liga 1. Pe lângă cei doi, președintele Cornel Șfaițer a declarat marți că s-a renunțat și la serviciile lui Marian Anghelina, fundaș ce mai trecuse pentru o scurtă perioadă de timp pe la Dinamo după ce s-a despărțit de FC Olt.

Astfel, FCM Dorohoi e liberă să semneze noi angajamente cu Atudorei și Tudorache. „Din retur, Marian Anghelina, Răzvan Atudorei și Tudorel Mihai Tudorache nu mai sunt jucătorii noștri. Anghelina a făcut parte din lotul echipei, dar a prins rar lotul de 18 jucători. Ceilalți doi au fost împrumutați la FCM Dorohoi, evoluând în Liga a II-a, dar făcând în tot acest timp și antrenamente sub comanda lui Leo Grozavu. Dacă Dorohoiul are nevoie în continuare de Tudurache și Atudorei, vor rămâne acolo, însă nu pe banii noștri. În ceea ce-l privește pe Anghelina, acesta a fost anunțat să-și caute echipă”, a spus, citat de Mediafax, Cornel Șfaițer, președintele echipei FC Botoșani.

Marian Anghelina a evoluat în acest tur de campionat de două ori pentru FC Botoșani, de fiecare dată intrând din postura de rezervă.

Răzvan Atudorei a jucat destul de puțin pentru FCM Dorohoi în acest sezon, fundașul apărând în teren de doar patru ori în cele 16 etape disputate până acum în Liga 2. Fundașul a fost în majoritatea timpului accidentat, Colban ratând șansa de a se folosi de unul dintre cei mai experimentați jucători pe care i-a avut în lot.

Tudorel Tudorache a avut cele mai multe prezențe în teren în acest sezon dintre cei trei. Atacantul a avut 10 apariții pe teren, trei din postura de titular și șapte din cea de rezervă, însă nu a reușit să marcheze niciun gol. 

 

 

Pe aceeași temă